Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Magdalena Graaf kritiseras efter nya bilden med pojkvännen Louie Marti

15 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
graaf magdalena
Efter att Magdalena Graaf publicerat en bild i vilken hon på låtsas blir slagen av pojkvännen Louie Marti – möter hon kritik. Det passar sig inte alls att skoja om mäns våld mot kvinnor, tycker många som nu säger ifrån.
Annons
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste

”Så här skulle jag vilja göra på ett par stycken typer idag. Vi är i Göteborg på jobb. Älskar Göteborg!”, skriver Magdalena Graaf intill en bild där hon på skoj tar emot ett slag från sin nya pojkvän Louie Marti och fortsätter:

”Det är inte alla som får en skoj-snytning av en tecknad figur”, och refererar till att Louie Marti har seriefiguren Karl Alfred tatuerad på armen.

Följarnas reaktioner över bilden

Det tar inte lång tid innan kritiken väller in. Många menar att Magdalena Graaf och pojkvännens skämt om mäns våld mot kvinnor inte är passande.

”Känns om du om någon borde veta bättre än att lägga upp sånna här triggers...”, skriver en person. ”En mans hand på käften på en kvinna??? Vem är du som försvarar sådant?”, fortsätter en annan. Inlägget möter en hel del tummar ner, men det hyllas även. Och ungefär lika många som dissar inlägget, backar Magdalena Graaf och hennes skämt.

Annons

Louie Marti försvarar Magdalena Graaf

Louie Marti är sedan en tid tillbaka Magdalena Graafs pojkvän, något hon avslöjade nu i mars. Louie Marti skådespelar en del och har medverkat i bland annat Gåsmamman och Beck. Och i kommentarsfältet gör även han sin röst hörd:

”Jag tycker att alla ni kränkta käringar ska sluta trycka ner min Magdalena! Denna bild är på mig och henne och detta är våran humor! Vi vet vad hon gått igenom! Och har man någon form av intelligens! Så fattar man att hon inte stödjer våld mot kvinnor! Hon skämtar mycket om sitt förflutna det är så hon jobbar. Vad denna arm gör i verkliga livet är att den försvarar henne och har försvarar många kvinnor! Så har ni inte samma humor så kan ni kyssa mina spanska skinkor och sluta följa henne!”, kliver Louie Marti in och försvarar kritiken.

Magdalena Graaf har tidigare berättat om våld i tidigare relationer

2006 släppte Magdalena Graaf boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig, vilken senare kom att återpubliceras 2021. I boken berättar Magdalena Graaf om en våldsam relation med en man som hon gifte sig med som 19-åring och gravid. ”Det här är en skildring av en ung mammas kamp för att överleva och skydda sig själv och sitt barn från en man som när som helst kan gå till attack... Och om hur hon till slut lär sig att leva med makens våldsamma raserianfall, trots att de utgör ett dödligt hot.”, står det i bokens beskrivning.

Annons