Magdalena Graaf

Magdalena Graaf, 45, och hennes före detta fästman Filip Larsson, 46, valde att gå skilda vägar för några månader sedan. Tillsammans har de sönerna Charlie, 8, och Louie, 4. Först spekulerades det i om ex-paret möjligtvis skulle kunna hitta tillbaka till varandra. Så blev dock inte fallet när Magdalena nyligen gick ut med beskedet att det inte kommer bli hon och Filip igen. Men huvudsaken är att de inte har något otalt och att de alltid kommer att göra vad som är bäst för barnen.

Magdalena och Filip har turats om att bo i det gemensamma huset när de har haft hand om barnen, men nu ska Magdalena snart flytta in i ett eget hus i Täby.

Tv-profilen verkar vara glad över att hon nu äntligen att fått nycklarna till sitt nya hus, som dessutom ligger i närheten av det tidigare gemensamma huset, som Filip kommer att bo kvar i. På sin blogg har hon lagt upp en bild på ett vardagsrum med stora öppna fönster och ett helt nylagt parkettgolv.

”Fått nycklarna till mitt nya hus…. Nu ska jag bara jobba lite hårdare, så jag kan fylla det med lite fina möbler”, skriver hon på bloggen.

Magdalena Graaf om barnens oro

Magdalena Graaf har tidigare berättat att barnen är det viktigaste för henne och sönerna Lance Hedman Graaf, 20, och Tristan Hedman, 15, tog beskedet bättre än de yngre sönerna Charlie och Louie. Hon märker att Louie är jätteorolig varje gång det är pappas vecka, för han vill alltid sova med sin mamma. Däremot är Magdalena övertygad om att allt kommer bli bra till slut.

Separationen och barnens oro har fått Magdalena att tvivla på sig själv, men nu skriver hon på sin blogg att hon börjat se till att sätta sitt eget värde och inte klandra sig själv.

Egna orden om sjukdomsbeskedet

Men även om det börjar bli bättre med familjekonstellationen, när hon nu har fått tillgång till sitt nya hus, finns det andra saker som oroar henne. Nu går hon ut med ett nytt sjukdomsbesked som upptar en stor del av hennes vardag.

”Cystor och inflammation. Tror att mitt öde blir kortisonsprutor tills jag dör. Riktigt allvarligt och trist”, skriver hon på sin blogg.

Magdalena vet inte riktigt säkert hur hennes framtid kommer att se ut efter det här, men vad hon vet är att molande värk och konstant smärta tar på humöret och krafterna. Hon är fullt medveten om att vara snäll mot sin kropp och ta väl hand om den är bland det viktigaste hon kan göra i nuläget. Men mitt i allt det jobbiga verkar hon ändå ha en fin tillvaro med barnen och de verkar gilla sitt nya bostadsområde.

Läs mer:

Frida Boisens mamma tog sitt liv: ”Hon skrev att det var mitt fel”

Så ser tv-aktuella Kjell Bergqvists fyra barn ut i dag

Carolina Gynnings plötsliga namnbyte: ”Jag har bytt namn”

Mest läst