Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Gynning avslöjar sanningen om plötsliga namnbytet

10 sep, 2020 
AvLovisa Stöm
FotografTT
Mycket har hänt i Carolina Gynnings liv den senaste tiden.
I podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva berättar hon nu om sitt händelserika liv för Carina Berg.
– Jag har bytt namn, avslöjar Carolina.
Annons
5 fakta om Carolina Gynning (Femina)Brand logo
5 fakta om Carolina Gynning (Femina)

Sommaren har officiellt nått sitt slut och många går nu en helt ny vardag till mötes. En av de som verkligen börjar ett nytt kapitel efter en minst sagt händelserik sommar är Carolina Gynning.

Förutom att ha gått tillbaka till sitt ex har hon nämligen dessutom gjort ett namnbyte. I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar hon nu för Carina Berg om det plötsliga beslutet.

Carolinas återförening med kärleken

De senaste månaderna har varit stormiga för konstnären. I våras gick hon igenom ett offentligt uppbrott från kärleken Viktor Philipson efter ett år tillsammans, och på sociala medier var hon öppen med hur hårt det tog på henne.

”Mitt hjärta går sönder”, skrev hon då.

Efter uppbrottet åkte hon till paradisön Bali för att komma iväg och finna sin inre ro, men några veckor efter att hon var tillbaka i Sverige igen kom nyheten som chockade alla. I ett inlägg på Instagram bekräftade hon nämligen att hon och Viktor blivit ett par igen, och i sin podcast berättade hon sedan om återföreningen:

Annons

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen. Jo, självklart då för att vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus, där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det.

Sanningen om plötsliga namnbytet

I det senaste avsnittet droppar Carolina bomben om namnbytet. Hennes hund har sprungit bort men kommer sedan tillbaka med en man som hittat honom, och det är då hon kommer på:

– Jag har ju bytt namn på honom. Han har ju hetat Kondo Kondo ända tills nu, eller han heter ju egentligen Siggi, men han heter ju Kondo Kondo när jag kallar på honom. Men nu heter han Nonni Nonni, berättar hon exalterat.

Men det nya namnet går inte riktigt hem hos Carina.

– Usch, säger hon lite tveksamt innan hon fortsätter:

– Det låter som att du tar på honom utan samtycke när du säger sådär.

Annons

Hon frågar sedan hur det kommer sig att Carolina har döpt honom till det, och ifrågasätter även hur hon ens kan säga det till sin hund när det enligt henne låter så snuskigt.

– Vadå skulle inte du kunna kalla ditt barn för Nonni Nonni?, säger Carolina då som menar att det egentligen bara låter gulligt.

Och ett kärt barn har många namn. Förutom Kondo Kondo, Siggi och Nonni Nonni kallas han nämligen även för Sigvard Bernadotte vid extra högtidliga tillfällen.

Läs mer:

Annons