Maggie Gyllenhaal

TT

Maggie Gyllenhaal och Peter Sarsgaard har varit ett par i 20 år. De träffades på en middag och klickade direkt.

– Det klickade direkt. Inte bara på ett konstnärligt plan utan även i våra sinnen, har Sarsgaard sagt i en intervju med The cut.

Fyra år senare förlovade de sig och 2009 ägde bröllopet rum. Vigseln hade de i ett litet kapell i Brindisi i södra Italien.

Linda Lindorff: Så har Bonde söker fru hjälpt mitt förhållande

Under åren har de också fått två barn ihop. Det första flickan kom till världen 2006. Hon heter Ramona, och blev 2012 storasyster till familjens andra dotter, Gloria Ray.

Maggies och Ramonas looks på fashion week

Under Paris fashion week fick äldsta dottern chansen att följa med sin mamma för att kika på bland annat Diors show.

Mamma Gyllenhaal bar en svart ullkappa med snörade skor och en betofsad väska. Looken fulländade hon med ett par stora solglasögon.

TT
Så snyggt!

Så coola!

TT

Dotter valde å sin sida en stor grå jacka, en rutig klänning och Oxford loafers tillsammans med ett par svarta strumpor.

Maggie Gyllenhaal om svårigheterna med mammarollen

I en intervju med She Knows har Maggie Gyllenhaal tidigare talat om hur det är vara förälder. Hon gav också sitt råd till nyblivna mödrar.

– Det är så klart fantastiskt att vara en mamma. Men det är också brutalt och smärtsamt. Se till att göra plats för hela spektrumet av känslor som kommer att trycka sig på. Inte bara fantasikänslorna.

Bilderna från Steffo Törnquists våning i Stockholm

Skådespelaren och regissören berättar också att hon utsatts för mammaskammning.

– En gång när jag höll på med en pjäs och hade haft en förkylning så kom en mamma fram till mig och sa att det var så länge sedan hon sett mig hämta mitt barn. Men de flesta mammorna som jag känner är rätt ärliga om hur svårt allt det här är. Jag tror inte att någon av oss har fantasier om att vara en ”jättebra mamma” eller ”den bästa föräldern”. Vi lever bara, och försöker att göra vårt bästa, säger Maggie Gyllenhaal.

Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop
0:38

Efter reklamen: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

(0:38)

Slå på ljud

Foto: TT

Mest läst