Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Malena Ernman tvingas hoppa av Bingolotto – är sjuk

30 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografPeter WixtrÖm/Aftonbladet/TT
Folkliga operasångerskan Malena Ernman skulle ha gästat Bingolottos nyårssändning, men har nu behövt ställa in.
På grund av sjukdom blir hon nu ersatt av Mariette i stället.
– Man är också rädd om de få jobb man får så klart. Hoppas på ett bättre år för oss alla, säger Malena Ernman.
Annons
Bingolotto genom tiderna - minns du programledarna?Brand logo
Bingolotto genom tiderna - minns du programledarna?

Malena Ernman, tidigare Melodifestival-vinnare och Greta Thunbergs mamma, skulle ha varit med och sjungit i Bingolottos nyårssändning på TV4 på nyårsafton.

Men nu har den folkkära profilen tvingats ställa in sin medverkan, på grund av en envis förkylning som hindrar henne från att resa ner till Göteborg där programmet spelas in.

– Man vill inte ta några risker, vill inte sitta och hosta på tåget. Hade sett fram emot detta så mycket, speciellt att få sjunga med Casper, säger Malena Ernman i ett uttalande.

Den Casper hon syftar på är Casper Janebrink, sångare i Arvingarna, som är värd för programmet tillsammans med programledaren Lotta Engberg.

Malena Ernman är ledsen över att behöva ställa in sin medverkan – särskilt eftersom många av hennes andra jobb blivit inställda under året.

– Man är också rädd om de få jobb man får så klart. Hoppas på ett bättre år för oss alla, säger artisten i uttalandet.

Annons

Malena Ernman ersätts av Mariette

För att TV4 inte ska stå en artist kort på nyårsafton har man redan tagit in en ersättare. Det blir Melodifestivalen-artisten Mariette som kommer in och tar över platsen efter Malena Ernman – något produktionen är tacksamma för.

– Vi är oerhört glada att Mariette kan hoppa in med så kort varsel. Hon är en uppskattad artist bland våra tittare, säger John Sarafian, pressansvarig för programmet.

Malena Ernman är inte den enda som behövt ställa in sin Bingolotto-medverkan på grund av sjukdom under julen. Björn Skifs skulle ha varit med och sjungit i Bingolottos uppesittarkväll kvällen före julafton, men tvingades även han ställa in på grund av en förkylning.
– Det är en vanlig bondförkylning, men i dessa tider vill man inte riskera nånting. Jag har ställt in flera saker på grund av att man ska vara försiktig. Det är bara så, sa Björn Skifs till Aftonbladet då.

Läs mer:

Annons