Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Malin Berghagen och Tommy Nilssons barn Isak och Linn i dag

26 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Malin Berghagen och Tommy Nilsson.
Malin Berghagen och Tommy Nilsson var gifta i nästan 15 år och fick under den tiden två barn. Isak och Linn heter de, och har vuxit upp.
Annons
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Författaren och hälsoprofilen Malin Berghagen, 55, är mamma till fyra barn. Tillsammans med Dag Taylor fick hon Christopher Taylor, född 1987, och Love Taylor, 1989.

Under fjorton års tid var hon gift med artisten Tommy Nilsson. De vigdes 1993 och bröt upp 2007, och under de åren fick de två barn ihop.

Tommy Nilsson och Malin Berghagens dotter Linn

Dottern Linn Berghagen Nilsson har precis fyllt 27 år och bor i Stockholm. Hon dyker ofta upp på sin mammas sociala medier.

”En sann konstnärssjäl. En sann modell som vägrar det som är i mode utan är modig istället och går din egna väg. Född i en värld med artister, konstnärer, poeter och kreatörer hamnade du absolut rätt. Hela ditt väsen för mig till Paris eller Barcelonas caféer där diskussioner mellan människor handlar om kultur, värderingar, passion och miljö”, beskrev mamman sin dotter när hon fyllde 26.

Linn och Malin Berghagen.
Linn och Malin Berghagen.

Linn Berghagen Nilsson har tidigare talat ut i Expressen om hur det är att ha två kändisar till föräldrar.

Annons

– Eftersom de är i det offentliga ögat har folk förväntat sig att jag ska vara det också. Jag har inte riktigt känt av kändisskapet så mycket, mer än när folk har fått reda på vem min pappa är och tänker att jag borde kunna sjunga, säger hon.

Berghagens fina ord till sonen Isak

Sonen Isak Berghagen Nilsson blir snart 20 år, och är också hemmahörande i Stockholm. Han syns mer sällan på mammans Instagram, men när han fyllde år ifjol tog hon tillfället i akt och skrev ett riktigt hyllande inlägg med en massa inlägg från hans liv.

”Grattis på 19 årsdagen min älskade kloka ständigt omtänksamma begåvade Isak Elton Tommy Berghagen Nilsson. Du är bland de godaste respektfullaste personer jag känner. Jag älskar dig så mycket”, skrev Malin Berghagen då.

Tommy Nilsson blir sexbarnspappa

Tommy Nilsson har också han fler barn. Han blev pappa i tonåren, till dottern Angelica Edlund. Han har också sonen Kalle Nilsson.

Efter skilsmässan från Malin Berghagen hittade han kärleken på nytt i Linda Olsson. De har en son tillsammans, och snart kommer ett till barn. I september förra året berättade de nämligen att familjen kommer utökas.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons