Malin Berghagen och Tommy Nilsson.

TT
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud

Författaren och hälsoprofilen Malin Berghagen, 55, är mamma till fyra barn. Tillsammans med Dag Taylor fick hon Christopher Taylor, född 1987, och Love Taylor, 1989.

Under fjorton års tid var hon gift med artisten Tommy Nilsson. De vigdes 1993 och bröt upp 2007, och under de åren fick de två barn ihop.

De mest obekväma ögonblicken i Gift vid första ögonkastet genom tiderna

Tommy Nilsson och Malin Berghagens dotter Linn

Dottern Linn Berghagen Nilsson har precis fyllt 27 år och bor i Stockholm. Hon dyker ofta upp på sin mammas sociala medier.

”En sann konstnärssjäl. En sann modell som vägrar det som är i mode utan är modig istället och går din egna väg. Född i en värld med artister, konstnärer, poeter och kreatörer hamnade du absolut rätt. Hela ditt väsen för mig till Paris eller Barcelonas caféer där diskussioner mellan människor handlar om kultur, värderingar, passion och miljö”, beskrev mamman sin dotter när hon fyllde 26.

Linn och Malin Berghagen.

Linn och Malin Berghagen.

Karin Törnblom/TT

Linn Berghagen Nilsson har tidigare talat ut i Expressen om hur det är att ha två kändisar till föräldrar.

– Eftersom de är i det offentliga ögat har folk förväntat sig att jag ska vara det också. Jag har inte riktigt känt av kändisskapet så mycket, mer än när folk har fått reda på vem min pappa är och tänker att jag borde kunna sjunga, säger hon.

Så hyllar Magdalena Graafs söner bortgångne brodern Isak

Berghagens fina ord till sonen Isak

Sonen Isak Berghagen Nilsson blir snart 20 år, och är också hemmahörande i Stockholm. Han syns mer sällan på mammans Instagram, men när han fyllde år ifjol tog hon tillfället i akt och skrev ett riktigt hyllande inlägg med en massa inlägg från hans liv.

”Grattis på 19 årsdagen min älskade kloka ständigt omtänksamma begåvade Isak Elton Tommy Berghagen Nilsson. Du är bland de godaste respektfullaste personer jag känner. Jag älskar dig så mycket”, skrev Malin Berghagen då.

Tommy Nilsson blir sexbarnspappa

Tommy Nilsson har också han fler barn. Han blev pappa i tonåren, till dottern Angelica Edlund. Han har också sonen Kalle Nilsson.

Charlotte Perrellis lyxgåva till svärfar – kostar flera hundratusen kronor

Efter skilsmässan från Malin Berghagen hittade han kärleken på nytt i Linda Olsson. De har en son tillsammans, och snart kommer ett till barn. I september förra året berättade de nämligen att familjen kommer utökas.

Mest läst