Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Charlotte Perrellis lyxgåva till svärfar – kostar flera hundratusen kronor

26 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
perrelli
Charlotte Perrelli slår allt jämt på stort. Nu gör hon det igen.
Spana in lyxgåvan som svärfar fick i 70-års present!
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

I veckan firade Charlotte Perrelli, 47, och company födelsedag. Och inte vilken födelsedag som helst – utan svärfars 70 årsdag! Det är alltså maken Anders Jensens, 44, pappa Classe som gick och fyllde jämt. Det hela firades med pompa och ståt på plats i Spanien – där Perrelli med familj har ett lyxigt semesterhus.

Charlotte Perrellis lyxgåva till sin svärfar Classe

Inte nog med att snudd på hela familjen var samlad, Charlotte Perrelli och Anders Jensen hade sparat ihop till en alldeles speciell födelsedagspresent.

Annons

”Tre dagars fest i Marbella! Svärfar på plats med sin Marta och hela tjocka släkten är på besök för att fira. Sååå roligt! Middag på La Taverna Fantastico på fredagen och lördagen middag hemma hos oss. Pianist här hemma och jag har bakat tårtor och Tiramiso. Såå härligt och roligt! Reaktionen när Classe fick presenten. Är värt precis allt!”, avslöjar Charlotte Perrelli.

”Bröt ihop och tårarna bara rann”

Vidare berättar hon att de sparat den största överraskningen till sist, en som var stor nog att gömma undan ute i trädgården.

Annons

”Alla gick ut i mörkret och vi drog upp garageporten!”, fortsätter hon.

Och vad stod gömt där om inte en sprillans ny Mercedes-Benz i färgen vit. Pyntad med en stor rosett och ett skynke gömde de till en början vrålåket som enligt hemsidan går loss på cirka 300 000 - 400 000 kronor.

”Classe bröt i hop och tårarna rann. Glädjen är obetalbar! Wow!”, berättar Charlotte Perrelli på sin blogg samtidigt som hon visar upp ett gäng med bilder från familjefirandet.

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons