Måns och Ciara Zelmerlöw

Det var för lite mindre än ett år sedan som Måns Zelmerlöw, 34, gifte sig med sin kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, 33. Men för inte så länge sedan ställdes paret inför en stor tragedi. Nu visar Måns upp sin kärlekshyllning till sin fru efter den tuffa tiden.

Den stora sorgen

Förra månaden avslöjade paret att de väntar ett till barn tillsammans, men en kort tid efter avslöjandet kom Ciara tillbaka och berättade den tragiska nyheten att de drabbats av ett missfall. På hennes Instagram berättade hon om den tuffa tiden som kommit med beskedet, och att hon skulle ta ett steg tillbaka och undvika sociala medier ett tag för att få utrymme till att läka.

Men någon vecka senare var hon tillbaka på Instagram igen, den gången för att öppna upp om sina känslor kring den stora tragedin i hopp om att kunna hjälpa andra som går igenom samma sak. Hon skrev om både den fysiska och psykiska smärtan allt det här har inneburit, men att hon också känner en sån stor tacksamhet för sin man och hennes två tidigare barn.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Måns kärlekshyllning till Ciara

Igår släppte artisten hans nya singel Mirror, och det är i ett inlägg på Instagram som han avslöjar att låten är skriven till hans stora kärlek, och mamman tills han barn, Ciara.

“Ute nu! En väldigt personlig sång som är skriven till min älskade fru. Dela gärna dina tankar om den!”, skriver han.

Och budskapet i låten är tydligt. Genom hela sången sjunger han om hur hans kärlek inte ser hur vacker och underbar hon är, och hur hennes spegelbild ljuger för henne. I en del av låten sjunger han:

I wouldn’t change a thing
‘Cause it wouldn’t be you
If I can make you see
Just what you are to me
‘Cause this is your reflection
And darling, you’re perfection

Och i kommentarsfältet hyllar folk stjärnan för hans nya sång och kärlekshandling till hans fru.

“Den här är helt klart en av dina bästa låtar någonsin! Jag älskar allt med den! Soundet, texten och framförallt din vackra röst”, skriver bland annat en följare.

Läs mer:

Nu har Måns Zelmerlöws och Ciara Jansons bebis fått ett namn

Första bilderna från Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons bröllop

Mest läst