Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Marcus Noterius är kär – så träffade tv-profilen nya kärleken

02 jul, 2024 
AvJohanna Lejon
FotografTT, INSTAGRAM
Tv-profilen Marcus Noterius har funnit kärleken i Titti Söderholm. Så träffades paret – och så får de distansrelationen att fungera.
Annons
Merja om den stora kärleken och familjenBrand logo
Merja om den stora kärleken och familjen

Tv-profilen Marcus Noterius uppenbarelse har på kort tid blivit ett älskat inslag i rutan. Med charm, värme och humor har han fått tittarna på fall. Men, hur lever profilen privat? Marcus Noterius har två barn, som i dag hunnit bli 18 och 20 år gamla. Han och barnens mamma gick isär för drygt 13 år sedan. Men nu har Marcus hittat kärleken på nytt, något som Hänt var först att rapportera om. Föremålet för Marcus ömma känslor heter Kristina ”Titti” Söderholm.

– Titti är helt fantastisk, jag är kär!, sa Marcus häromveckan, till Expressen.

Marcus Noterius med sällskap på Kristallengalan 2021.Karin Törnblom/TT

Han fortsatte:

– Det kändes väldigt bra ganska fort tycker jag, och så har det utvecklats så himla bra så vi är tillsammans nu då. Det känns jättebra.

Annons

Marcus berättade, för tidningen, att han, i och med att barnen är stora, har mer tid över för sig själv. Och att det är fantastiskt att ha träffat en kvinna som allt känns så bra med. Han menar att ju äldre man bli så vet man mer vad man vill ha.

Hon är Marcus Noterius nya kärlek

Titti Söderblom och Marcus Noterius möttes av en slump. Plötsligt befann de sig på samma ställe – och tycke uppstod. Detta trots att de bor i olika städer: Titti i Härnösand och Marcus i Östersund. Trots avståndet får de relationen att fungera fint.

– Hon kommer hit till mig och jag åker till henne. Det har fungerat jättebra, man vill ju ses så mycket som möjligt och man får ju lösa det. Vi bor ju inte 100 mil ifrån varandra, utan det är ett par timmar med tåg eller bil, har Marcus sagt, till Expressen.

När tidningen når Titti, som arbetar inom vården, på en gynmottagning, berättar också hon om kärleken, till Marcus. Hon avslöjar att de hängt ihop i sju månader och att de kittas ihop genom gemensamma intressen.

– Det känns jättebra. Han är ju en otroligt fin och fantastisk person. Han har en sån härlig energi och vi har hemskt roligt tillsammans. Vi är båda idrottsintresserade, så det blir mycket idrott.

Att flytta ihop är inte aktuellt, just nu. Men de ses ofta – trots att de bor så långt ifrån varandra.

– Det är ju förutsättningen för att det ska funka tycker jag när man bor på distans, att man ändå ses ofta. Sen hörs vi på telefon dagligen, så det är lättsamt att hålla kontakt, fortsätter hon.

Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"Brand logo
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"
Annons