Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Margaux Dietz avslöjar – hen vill jag bjuda ut på dejt

16 jan, 2020 
AvEmma Castman
För Margaux Dietz har en dröm nyligen gått i uppfyllelse – hon ska nämligen äntligen få debutera som programledare i Hemliga beundrare. För oss berättar hon om det nya jobbet – och avslöjar vem hon skulle vilja bjuda ut på dejt.
Annons

Efter en stormig höst beslutade sig Margaux Dietz och Jacob Liebermann för att bryta upp sitt förhållande och göra slut. Beskedet kom i december förra året, då Margaux postade ett inlägg på sin blogg:

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten.”

Kort efter att nyheten publicerats åkte Margaux på semester till Sydafrika med sin och Jacobs gemensamma son, Arnold, samt vänner och familj. Där tog hon en välbehövlig paus från vardagen – och passade på att ladda om batterierna.

2020 har nämligen börjat i rasande fart för influencern. Hon är i uppstarten av en ny Youtube-serie, håller på att starta ett nytt företag – och kommer i dagarna att debutera som programledare för Hemliga beundrare på Viafree.

Annons

– Jag har drömt om att få vara programledare sedan jag var väldigt liten. Så att nu få leda ett eget program känns verkligen häftigt, säger Margaux när vi träffar henne för en intervju.

Drömdejten är…

Att det var just dejtingprogrammet Hemliga beundrare som fångade Margaux intresse var för att det är på riktigt. Manus och regi finns inte, utan i stället är det riktiga människor och äkta känslor som står i fokus. De som deltar i programmet har nämligen just tagit mod till sig och avslöjat sina känslor, på gott eller ont, för den som de beundrat i hemlighet.

– Det här uppdraget passar verkligen mig som handen i handsken. Jag älskar äkthet och ärlighet, det ska inte vara så uppstyltat. Det här programmet handlar verkligen om riktiga människors känslor. Människor som är sjukt modiga och på riktigt vågar berätta vad de känner, säger hon och fortsätter:

– Just i Sverige känns det inte som att man brukar våga göra sådant. Det känns väldigt osvenskt, och det gillar jag verkligen. Jag hoppas att fler vågar avslöja sina känslor på det här sättet.

Annons

Så, om det hade varit ombytta roller och Margaux skulle tagit mod till sig och sökt till programmet i stället för att vara programledare – vem hade hon då bjudit ut?

– Oj, oj, oj. Hmmm, måste han vara singel eller kan vi bortse från det? I så fall säger jag Alexander Skarsgård, alla har väl drömt om honom, säger Margaux och tillägger:

– Man vet ju inte hur han är i verklighet, men han är ju snygg liksom.

Foto: TT

Läs mer:

Annons