Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Margaux Dietz om frieriet: Därför var fotografen på plats

24 feb, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Margaux Dietz: Därför var fotografen på plats vid frieriet
När fästmannen Seán Canning gick ner på knä inför sin Margaux Dietz, fanns där redan en fotograf på plats. Nu avslöjar paret varför!
Annons

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz nya fästman heter Seán Canning, och det var i början av februari som han klev ner på knä i en snödriva och bad om hennes hand. Förlovningen skedde på ett tak i Stockholm där paret var invirade i handduk och iklädda morgonrock. Men något som förbryllat en del – var att det fanns en fotograf på plats under själva frieriet.

Seán Canning hyrde fotograf som strategi

Nu kommer det fram att Seán Canning hyrde in fotografen eftersom han visste att Margauz Dietz ville få ögonblicket förevigat. Och han avslöjar även ännu en detalj kring varför fotografen var på plats.

– Om du inte haft en bild på det, så känns det som att du inte hade varit så glad, säger Canning i Margaux Dietz senaste vlogg samtidigt som han poängterar att han såklart också ville ha en bild på det romantiska ögonblicket.

– Ja, jag vet att bilden var för min skull!, säger Margaux samtidigt som hon påpekar att Seán Canning måste ha varit ganska säker på att han skulle få ett ja, eftersom han var modig nog att hyra in fotografen.

Annons

– Ja, det var min strategi, slår Seán Canning fast med ett skratt.

Tänkte först fria i tv

I vloggen berättar även Seán Canning att han till en början tänkte fria i nya TV3-programmet Duellen, som leds av Margaux Dietz och Pontus Gårdinger.

– Du tänkte alltså fria i tv, som Samir Badran, undrar Margaux, som även flikar in:

– Gud, tänk om jag hade sagt nej i tv.

Margaux Dietz: Är världens lyckligaste

Nu verkar det ju inte som att det fanns på kartan för Margaux Dietz att säga nej vid förlovningen som hon så gärna visade upp på sociala medier. För världens lyckligaste var hon!

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, lät hon följarna veta på Instagram en stund efter frieriet.

LÄS MER:

Annons