Margaux Dietz visar upp sin nya lägenhet – här är den

Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann gick skilda vägar i slutet av förra året, och ex-paret har gemensam vårdnad om sonen Arnold, 3. Varannan vecka bor sonen hos Margaux, och varannan vecka bor han hos Jacob. Ett upplägg som de nyligen startat med, och som enligt Margaux fungerar mycket bra.

– Jag var ju väldigt orolig över att köra varannan vecka med Arnold. Men Arnold har mått otroligt bra av det här – och faktiskt jag också, berättar Margaux i en video på Youtube.

Förutom ett nytt upplägg för sonen så händer det annat spännande i familjens liv. Margaux har sålt sin lägenhet och letat efter något nytt – och efter månaders sökande har hon hittat det hon vill ha!

Visar upp nya lägenheten med lyxiga detaljerna

Nu har hon lagt vantarna på en ny lägenhet som hon och sonen Arnold kommer att flytta in i. I februari går flyttlasset till den nya lägenheten, men redan i december behöver de flytta ut från sin nuvarande lägenhet. Men ett par månader utan ett eget boende bekymrar henne inte – glädjen över lägenhetsköpet är stor.

I en ny vlogg visar hon upp lilla familjens nya bostad. Den har tre sovrum, och ligger endast två kilometer ifrån där hon och Arnold bor nu. I videon kan vi se att lägenheten har högt i tak, med träbjälkar i taket. Det är ett stort badrum, med bland annat en bastu. Något som Margaux förklarar var en av anledningarna till att hon köpte lägenheten.

– Det här är det som jag blev kär i, säger Margaux och pekar på bastun.

Men det finns en detalj som hon uppskattar ännu mer – en takterass.

– Det här är varför jag älskar den här lägenheten mest, säger Margaux när hon visar upp terassen.

Margaux Dietz har börjat dejta någon

För två månader sedan berättade Margaux att hon och Emil Ingemarsson valt att gå skilda vägar, killen som hon lyckligt visade upp sin kärlek ihop med i somras. Så sent som i veckan berättade Margaux att hon börjat dejta någon ny, någon som fått upp hennes intresse på pass mycket att han redan fått träffa hennes familj.

Foto: TT

LÄS MER:

Malin Berghagens barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

Margaux Dietz om känslorna efter uppbrottet från Emil

DOKUMENT: Unga kändiskvinnornas dolda makt – så duckar de för lagen

Mer läsning

Femina