Maria Forsblom och Martin Järborg är en populär duo i TV4:s Nyhetsmorgon. Under måndagsmorgonen var det återigen dags för dem att starta upp veckan med tittarna.

Maria Forsbloms tuffa tid på TV4

Även om Maria stormtrivs med sitt arbete på Nyhetsmorgon och TV4 fanns det en tid när det var på väg att bli lite för mycket jobb för henne. Maria har tidigare berättat att det var då hon jobbade som nöjesreporter på kanalen som det helt enkelt blev för mycket.

– Det var nog den mest intensiva jobbperioden jag haft. Detta var samtidigt som jag var nyexaminerad. Vi hade sändningar måndag-fredag. Jag var programledare, reporter, redaktör och researcher. Man skulle hinna med att göra så mycket, sa Maria då till Aftonbladet.

– Det är ju självklart att man inte hinner göra allt det på åtta timmar. Jag blev inte jätteledsen när de sa att det skulle läggas ner. För jag hade inte hållit så länge till.

Kritik efter Marias ord i sändning

När Maria Forsblom inte jobbar tillbringar hon gärna tid med familjen, som består av sambon Emil Hägglöf och barnen Matheo och Milian. I måndagens avsnitt berättar hon just om en familjeaktivitet som skett under helgen, något som nu fått tittarna att reagera starkt.

– Intensiv var ordet. Kalas för 13 stycken femåringar, det var livat, säger Maria i programmet.

Nyhetsmorgons Facebook-sida visar sig TV4-tittarna nu inte alls vara positiva till programledarens beslut under den pågående pandemin.

”Godmorgon bara en fråga Maria du sa att du haft kalas för 13 st 5 åringar. Du som står och ska försöka få medborgare att följa restriktionerna för att minska smittspridningen. Hur tänker du då?”, skriver en tittare på Facebook.

Hur tänkte Maria när hon hade kalas för 13 stycken 5-åringar i helgen? Hur var det nu med våra restriktioner för att minska smittspridningen? Eller det är bara nåt man pratar om och sen gör man ändå som man vill själv!??”, skriver en annan.

Varken Maria Forsblom eller TV4 har besvarat de kritiska kommentarerna i sociala medier.

Läs mer:

Prinsessan Madeleine i sorg – hovet bekräftar!

71-åriga Vera Wang: Därför ser jag så ung ut

Stina Wollters ilska mot TV4 – efter pappa Sven Wollters död