Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Maria Montazami tillsagd inför TV4-inspelning – barnens tuffa ord

11 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Maria Montazami.
Maria Montazami ska tävla i Hela kändis-Sverige bakar tillsammans med sin syster – och ska försöka vara snäll i tv-rutan.
Hollywoodfruns barn har nämligen varnat henne för att vara för ärlig.
– Mina barn har sagt till mig att jag inte alltid kan säga sanningen, säger Montazami till Expressen.
Annons
5 saker om Maria Montazami du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste

Maria Montazami blev känd i Svenska Hollywoodfruar som den lite lugnare blondinen i gänget, med en sävlig röst och förkärlek till ”tassels”. Men även om Montazami sällan var den som stod mitt i bråken mellan Hollywoodfruarna, så är hon inte rädd för att vara ärlig – något hon nu blivit varnad för att fortsätta vara.

I den nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar tävlar Maria Montazami med sin syster, och även om syskonen har en tajt relation så håller de inte tillbaka på sina åsikter inför varandra.

– Jag, mamma och min syster är supertajta. Och jag och mamma är de som talar sanning så vi säger vad vi tycker till min syster, säger Maria Montazami till Expressen.

Maria Montazami varnad av barnen

Systern, som bytt namn från Carina till Catharina, jobbar som flygvärdinna, medan Maria Montazami bor i Kalifornien med maken Kamran, som hon har fyra barn med. Barnen Sara, 29, Hanna, 26, Emma, 23, och Nicholas, 22, har alla blivit vuxna nu, och är lika ärlig mot sin mamma som hon kan vara.

Annons

– Jag vet inte hur många personer jag sårat i mitt liv. Men mina barn har sagt till mig att jag inte alltid kan säga sanningen. Men just när jag säger något så hugger det i vissa människors hjärtan. Jag kanske framstår som lite hård, trots att jag är übersnäll, säger Maria Montazami till Expressen.

Medan barnen tycker att Maria ska hålla tillbaka på ärligheten, så menar hon själv att det är en bra egenskap – hon vill bara andras bästa, men att sanningen kan vara svårsmält ibland.

– Ömma punkter är min expertis. Och ibland är det kul. Men det kan vara förskräckligt för den andra människan så jag ska försöka vara snäll.

Annons