Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Maria Montazamis barn har vuxit upp – det gör de i dag

02 feb, 2021 
Maria Montazami var med i 13 säsonger av Svenska Hollywoodfruar på TV3, och svenska folket fick följa hennes familj över 11 år.
När programmet började var hennes barn små eller tonåringar – men nu har de alla hunnit växa upp.
Så här har det gått för Montazami-barnen!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Sara Montazami, född 1991

Äldsta dottern Sara Montazami fyller 30 i år, och är tillsammans med lillasystern Hanna det Montazami-barn som synts mest både i tv och på sociala medier. De två var med i programmet Venice beach 2018, där de berättade om sitt liv i Kalifornien.

Sara Montazami är influencer med 112 000 följare på Instagram, men jobbar också som modell och som mäklare.

I september 2020 friade hennes pojkvän Diego Valdivia på en romantisk sandstrand, och paret planerar nu sitt bröllop tillsammans.

Hanna Montazami, född 1994

Hanna Montazami fyller 27 år i år, och hänger ofta ihop med sin storasyster. Hon är även hon influencer, med en lite mindre följarskara på 94 000. I sin presentation på Instagram beskriver hon sig som innehållsskapare och modell, och Hanna visar upp ett lyxigt liv för sina följare.

Hon umgås också mycket med sin äldre syster Sara, och de två dyker upp på varandra sociala medier titt som tätt.

Annons

Emma, född 1997

Yngsta systern Emma Montazami, som fyller 24 år, har inte fått samma uppmärksamhet i Svenska Hollywoodfruar som sina äldre systrar, och verkar inte heller sträva efter ett liv i kändisskap nu när hon vuxit upp heller. I stället studerar Emma till att bli veterinär på California State University San Marcos, och på hennes Instagram är djurintresset uppenbart. För sina 10 000 följare visar Emma upp sitt vardagliga liv – och delar med sig av många gulliga hundbilder.

Emma är ihop med pojkvännen Michael.

Nicholas, född 1998

Minstingen i Montazami-familjen och den enda sonen, Nicholas Montazami, har även han hunnit växa upp. Han var bara 11 år när Svenska Hollywoodfruar började sändas, men fyller 23 år i år.

Under sin studietid, då han läst biologi, har han både bott i studentkorridor och i kollektiv, något som Maria Montazami varit skeptisk till. I ett avsnitt av TV3-serien besökte hon sonen i studentkorridoren och förfasades över hur smutsigt och stökigt det var.

Nicholas Montazami är ihop med flickvännen Holly, som han har varit tillsammans med i flera år.

När mamma Maria lade upp en bild på sonen när han fyllde 22 år var det många som reagerade på hur lik han är sin pappa Kamran – medan döttrarna i familjen är väldigt lika Maria Montazami.

Läs mer:

Annons