Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Så gick det för profilerna i Svenska Hollywoodfruar

29 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT
Efter elva år i rutan och 13 säsonger valde TV3 att lägga ner Svenska Hollywoodfruar, och visst kan man sakna de blonda profilerna.
Men hur har det egentligen gått för Anna Anka, Maria Montazami och alla de andra?
Det här gör Hollywoodfruarna i dag.
Annons
TV: Svenska kändisar som är lika gamla som HollywoodstjärnorBrand logo
TV: Svenska kändisar som är lika gamla som Hollywoodstjärnor

Anna Anka

Säsong 1 och 12

Anna Anka, 49, slog ner som en bomb i Sverige med första säsongen av Svenska Hollywoodfruar då hon var gift med sångaren Paul Anka, och sa att alla kvinnor borde suga av sina män varje morgon.

Efter den uppmärksammade säsongen försvann Anna Anka från serien, och drabbades av motgångar. Efter skilsmässan från Paul 2010 hamnade de två i en infekterad vårdnadstvist, och Anna Anka har i dag inte vårdnaden om varken sonen med Paul, eller sin dotter från ett tidigare förhållande, även om hon fortsätter driva båda tvisterna i rätten.

Annons

2020 gifte hon sig med maken David Johansson, 29, som hon vill ska bli bonuspappa – även om han inte träffat dem än.

Maria Montazami

Säsong 1-13

Hollywoodfrun med den lugna rösten, Maria Montazami, 55, är den enda profilen som var med i TV3-programmet alla 13 säsonger. Hon blev också den överlägset mest omtyckta, och har lanserat både vin och skrivit böcker som har släppts i Sverige.

Hon lever fortfarande lyckligt med maken Kamran Montazami, men hennes barn har hunnit växa upp och börjat flytta hemifrån, något man också fått se i serien.

I dag är Maria Montazami en av de mest populära profilerna på sajten Memmo, där man kan köpa videohälsningar från kända personer. Hon har också över 100 000 följare på Instagram.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Gunilla Persson

Säsong 4-13

Gunilla Persson, 62, kom in som en stormvind i säsong fyra, och blev snabbt synonym med programmet. Hon bor med sin sjuka mamma och sin dotter Erika, vars pappa är hemlig. Genom åren har Gunilla väckt stora rabalder för sin stöld av solglasögon i en butik i Florida, sin tvist med myndigheter i Sverige om vad hennes mamma har rätt till för pengar, och sina bråk med de andra Hollywood-fruarna i programmet.

Annons

Gunilla Persson har också varit med i Biggest loser VIP och tävlingsprogram som Fångarna på fortet.

Agnes-Nicole Winter

Säsong 1,3,4 och 8

Agnes-Nicole Winter, 64, har dykt upp sporadiskt i Svenska Hollywoodfruar genom åren. Hon har satsat på en skådespelarkarriär, och i första säsongen fick man följa med på inspelningen av filmen The gold and the beautiful.

Efter första säsongen gick Agnes-Nicole Winter genom en jobbig skilsmässa och gick upp i domstol 36 gånger – en stress som gav henne hjärtproblem.

Hon bor i Beverly Hills med sina två söner och verkar fortsätta satsa på att bli skådespelare, men har inte spelat in något sedan The gold and beautiful 2009. Hon driver också filmbolaget Global stars film.

Suzanne Saperstein

Säsong 2

60-åriga Suzanne Saperstein är lite av en doldis i Svenska Hollywoodfruar-sammanhang – hon var nämligen bara med i en säsong.

Annons

Hon gifte sig med miljardären David Saperstein 1986, fyra år efter att ha träffat honom på ett plan. Efter 23 år tillsammans kom han dock med beskedet att han ville skilja sig – då han förälskat sig i parets svenska barnflicka Hillevi Svensson. Suzanne gick dock inte lottlös, och fick parets lyxegendom, värt 800 miljoner kronor.

I dag har hon byggt ett eget företagsimperium inom trädgårdsbranschen, där sonen Jonathan är vd.

– Trädodling är kanske ingen sexig bransch, men se bara på Silicon Valley-företagen som Uber, Instagram och Wework. Vilka går egentligen med vinst? Wall Street älskar it-branschen, men jag vill inte jobba med något som bara är luft och idéer. Vad som än händer med ekonomin kommer vi att få våra pengar tillbaka eftersom vi äger mark, säger Suzanne Saperstein till Di Weekend.

Hennes företag omsätter två miljarder kronor varje år, och har i dag 3000 anställda.

Isabel Adrian

Säsong 3-5, 9 och 11

Isabel Adrian, 43, är gift med Swedish house mafia-profilen Steve Angello, 38, sedan 2013. Paret har döttrarna Monday-Lily och Winter-Rose tillsammans.

Annons

Svenska Hollywoodfruar var inte Isabel Adrians första reality-serie – hon tävlade i Expedition: Robinson 2004. Efter att ha blivit känd i TV3-serien tävlade hon i Let's dance 2016, och har också setts i Realitystjärnorna på slottet på TV3.

Efter lång tid i Los Angeles bestämde sig Isabel och Steve att flytta hem till Sverige 2016. Efter att paret sålde sitt hem på Södermalm i Stockholm började det cirkulera skilsmässorykten som hon dementerat.

– Vi har varit tillsammans i femton år. Bara för att vi säljer vårt ställe på Söder betyder det inte att vi ska skilja oss. Det kommer från någon som sa det i någon podd tror jag, och det var ett rykte som vi både har dementerat flera gånger. Men jag har bättre saker för mig än att gå och dementera saker. Jag bryr mig faktiskt inte om folk tror att vi är tillsammans eller inte. Jag vet ju vad sanningen är, säger hon i Nemo möter en vän.

Elena Belle

Säsong 10-13

Elena Belle slog igenom i Paradise hotel 2005, under namnet Natascha Peyre. Efter några år i rampljuset flyttade hon till USA med dåvarande pojkvännen Dhani Lennevald från A-teens. Där bytte hon namn till Elena Belle och försvann från svenskarnas radar, tills det att hon dök upp i säsong 10. Hon hade då gift sig med musikmanagern Michael Theanne, och paret fick senare dottern Luna tillsammans.

Annons

I början av mars 2020 avled dock hennes make plötsligt i en hjärtattack, efter att ha tagit parets hund på en morgonpromenad. Sedan dess har Elena Belle valt att flytta med dottern till en säkrare lägenhet, då huset där hon bodde med maken hade haft inbrott. Elena Belle jobbar i dag som modell och influencer.

Päivi Hacker

Säsong 2-3

Finländska Päivi Hacker, 63, var med i den andra och tredje säsongen av Svenska Hollywoodfruar men gick sedan vidare.

Hon är i dag gift med maken Barry, och har pratat i Svenska Hollywoodfruar – i fokus om parets val att inte skaffa barn.

– Det har varit ett eget val, jag tror aldrig det hade funkat att gifta mig med Barry om han verkligen hade velat ha barn. Han är också sån att han tycker att det är jättekul att det bara är vi två. Och vi älskar att resa mycket, vi har ett liv, vi sitter aldrig stilla särskilt länge. Med barn förändras allt det, säger hon i programmet.

Se också: 7 kändisar som är mer svenska än du vissteBrand logo
Se också: 7 kändisar som är mer svenska än du visste

Läs mer:

Annons