Maria Montazami.

TT
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste

(0:47)

Maria Montazami är för de flesta känd från Svenska Hollywoodfruar, realityprogrammet där man fick följa hennes liv tillsammans med maken Kamran Montazami.

Hon är också en av deltagarna i den första säsongen av The island, ett program där ett gäng kändisar ska överleva på en öde ö i ett par veckor. Den tillvaron står i bjärt konstrast till hur hennes lyxliv vanligtvis ser ut.

Så såg de skalliga kändismännen ut när de hade hår

Maria Montazamis stora livsförändring

Upplevelsen fick henne också att omvärdera vad som faktiskt är viktigt här i livet.

– Samtidigt, efter det här äventyret på en öde ö, det har fått en att tänka på att vissa saker inte betyder så mycket. Det som är viktigt är att få vara med familjen, att alla är friska. Skit i pengar och det ena med det andra. Frisk, tak över huvudet, en varm säng. Det är det som gäller. Who cares om lyxiga bilar och pengar och dyra väskor? Jag har ju köpt alla dyra väskor så jag behöver inte lägga en krona till på nånting, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Maria Montazami vill leva ett mer återhållsamt liv hädanefter.

Maria Montazami vill leva ett mer återhållsamt liv hädanefter.

Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Gav bort möbler efter tiden på ön

Tidigare under hösten gästade Maria Montazami Skavlan och då får hon frågan om hon velat ändra något i sitt liv sedan hon kom hem från ön. Och så var det!

– Kamran kom och hämtade mig, vi satt i bilen och sen gick jag in i huset och tittade till vänster och sa så här: ”Kamran, de här stolarna är för mycket, de måste bort”. Dagen efter gav jag dem till hushållerskan för att kändes så mycket, säger hon och fortsätter:

Malin Gramer om skillnaden på att få barn vid 30 och 40

– Vi bodde så öppet och enkelt, sov på palmblad. Så det blev för mycket. Två stolar rök inom fem minuter.

Makarna Maria och Kamran Montazami.

Makarna Maria och Kamran Montazami.

Fredrik Hessman/TT

Så fler öppna ytor, och färre inköp verkar vara det nya i Hollywoodfruns liv.

– Nej, det blir nog inte ens en till Chanelväska. Nu ska jag bara leva gott på det jag har. Jag har inte ens en framtidsdröm, för nu är drömmen att vara frisk, att ha min familj, att tänka på att ta hand om den här jorden, säger hon i programmet.

5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Sanna

(5:00)