TV: Så ser Hollywoodkändisarnas föräldrar ut – vi har bilderna
1:21

Efter reklamen: TV: Så ser Hollywoodkändisarnas föräldrar ut – vi har bilderna

(1:21)

Slå på ljud

Bruce Willis

Bruce Willis har aldrig varit känd för ett imponerande svall, men under många år har han varit helt skallig. Tidigt i karriären hade han dock en liten välkammad frisyr.

Dwayne ”The Rock” Johnson

Är någon skådespelare så starkt förknippad med sin kala skalle som Dwayne ”The Rock” Johnson? Att se honom med hår känns minst sagt ovant!

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson har under många år varit skallig, men i hans filmroller har håret kommit och gått. I början av 90-talet spelade han flera roller där han hade mycket hår, som exempelvis Pulp fiction.

Jason Statham

Action-skådespelaren Jason Statham är så stilig utan hår att det känns konstigt att se honom med. 2005 gjorde han filmen Revolver, där han bar peruk – och är helt oigenkännelig.

Vin Diesel

Precis som Jason Statham har vi bara sett Vin Diesel i hår på vita duken. 2006 var han med i filmen Find me guilty, och de korta frisyren gjorde att han plötsligt såg ut att vara medlem i Tony Sopranos gäng.

Patrick Stewart

För att hitta en bild på skådespelaren Patrick Stewart med hår på huvudet har vi fått gå tillbaka till 70-talet. Genom sina roller som Jean-Luc Picard i Star Trek och Professor X i X-men har Stewart blivit förknippad med det elegant renpolerade huvudet.

Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
1:12

Efter reklamen: Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

(1:12)

Slå på ljud
Mest läst