Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Så såg de skalliga kändismännen ut när de hade hår

22 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Vi är vana vid att se dem utan hår på huvudet – men så har det inte alltid varit.
Så här såg de skalliga skådespelarna ut när de hade hår.
Annons
TV: Så ser Hollywoodkändisarnas föräldrar ut – vi har bildernaBrand logo
TV: Så ser Hollywoodkändisarnas föräldrar ut – vi har bilderna

Bruce Willis

Bruce Willis har aldrig varit känd för ett imponerande svall, men under många år har han varit helt skallig. Tidigt i karriären hade han dock en liten välkammad frisyr.

Dwayne ”The Rock” Johnson

Är någon skådespelare så starkt förknippad med sin kala skalle som Dwayne ”The Rock” Johnson? Att se honom med hår känns minst sagt ovant!

Annons

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson har under många år varit skallig, men i hans filmroller har håret kommit och gått. I början av 90-talet spelade han flera roller där han hade mycket hår, som exempelvis Pulp fiction.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons

Jason Statham

Action-skådespelaren Jason Statham är så stilig utan hår att det känns konstigt att se honom med. 2005 gjorde han filmen Revolver, där han bar peruk – och är helt oigenkännelig.

Vin Diesel

Precis som Jason Statham har vi bara sett Vin Diesel i hår på vita duken. 2006 var han med i filmen Find me guilty, och de korta frisyren gjorde att han plötsligt såg ut att vara medlem i Tony Sopranos gäng.

Patrick Stewart

För att hitta en bild på skådespelaren Patrick Stewart med hår på huvudet har vi fått gå tillbaka till 70-talet. Genom sina roller som Jean-Luc Picard i Star Trek och Professor X i X-men har Stewart blivit förknippad med det elegant renpolerade huvudet.

Annons
Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
Annons
Annons