Anna Anka och Maria Montazami
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud

Maria Montazami var den enda Hollywoodfrun som var med i alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar på TV3, och hon blev också den allra folkligaste profilen från programmet.

Första säsongen av Svenska Hollywoodfruar väckte mycket uppmärksamhet, mycket på grund av Anna Anka, som då var gift med Paul Anka. Anna sa bland annat att hon tyckte att alla kvinnor skulle ge sin man en avsugning varje morgon.

Maria Montazami hade inte mycket till övers för Anna Anka, och verkar tycka det var bra att hon lämna programmet ganska snabbt.

– Sen försvann ju Anna Anka ganska snabbt, elak som hon är, säger Maria Montazami till Expressen, och konstaterar att de två ”verkligen inte” har kontakt i dag.

Maria Montazamis livsförändring – oväntade skönhetsbeslutet

Maria Montazami: Jag tycker inte om Anna Anka

Maria Montazami menar att hon och Anna Anka krockade för att de var så himla olika varandra.

Jag tror inte att hon tycker om mig och jag tycker inte om henne. Man kan ju inte tycka om alla här i livet och vi har helt enkelt inte samma syn på familj eller hur man beter sig mot andra människor. Vi är som natt och dag, säger Maria Montazami till Expressen.

Anna Anka själv skriver i ett mejl till tidningen att hon inte har några problem med Maria Montazami egentligen, och tycker att Hollywoodfruns uttalanden tyder på att hon inte lärt känna henne.

”Hon dömer mig pågrund av att hon är fast i sina egna idéer om vem jag borde vara. Hennes illusioner är att folk hela tiden ska vara snälla, rara och positiva. Jag hade varit en bra tillgång och en sann vän till Maria om hon bara hade tagit sig tiden till att lära känna mig”, skriver Anna Anka.