Marie och Gustav Mandelmann

TT
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga
0:46

Efter reklamen: Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

(0:46)

Slå på ljud

TV4-programmet Let's dance har dragit igång igen och ett nytt dansant gäng har samlats framför kamerorna.

I år är det föreläsaren och äventyraren Aron Anderson som dansar med Jasmine Takács, Eric Saade tävlar med Katja Lujan Engelholm, doktor Mouna Esmaeilzadeh bildar par med Tobias Wallin, Lisa Ajax dansar med Tobias Bader, Filip Dikmen och Linn Hegdal tävlar tillsammans, Cecilia von der Esch bildar lag med Hugo Gustafsson, Markus Granseth dansar med Cecilia Ehrling och Mia Parnevik tävlar med Tobias Karlsson.

Paret Mandelmann kommer var ifrån varandra under en tid.

Paret Mandelmann kommer var ifrån varandra under en tid.

TT

Mandelmanns lyxliv under inspelningen

Marie Mandelmann är också med, och hon har parats ihop med Jonathan Näslund.

– Alltså, det här är så annorlunda verkligen. Har inte alla en hemlig dröm om att vilja lära sig dansa? Sen har jag ju sagt att ”nej, jag vill inte delta i tävlingar och sådär”. Sen började jag liksom tänka efter att det här behöver jag ju inte tänka som en tävling. Snarare att jag får världens lyxliv. En egen dansare och jag får dansa hela dagarna. Och jag får semester!, har hon tidigare sagt i Nyhetsmorgon om sin medverkar i Let's dance.

Jonathan Näslund har tidigare dansat med bland andra Isabella Löwengrip, Molly Sandén och Ebba Hultkvist.

Jonathan Näslund har tidigare dansat med bland andra Isabella Löwengrip, Molly Sandén och Ebba Hultkvist.

Karin Törnblom/TT

Med semester menar hon så klart från arbetet på gården Djupadal där hon lever tillsammans med maken Gustav Mandelmann. Marie kommer nämligen att bo i Stockholm under tiden hon är med i programmet, men har så klart fortfarande koll på vad som sker där hemma i Skåne.

– Jag får daglig information om vad som händer på gården, det kommer lite lammungar och lite kalvar och det sås. Det händer jättemycket där hemma just nu, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Courtney Cox svåra långdistansförhållande med Snow Patrol-sångaren

Känslorna över att lämna gården

Hon tycker också att det känns lite speciellt att vara borta från gården.

– Ja, och samtidigt känns det som att jag har fått semester och det blir ju så uppenbart när det är massor där hemma och så kan jag bara gå in i den här bubblan.

Hennes dansparter reagerar på att Marie Mandelmann kallar inspelningen för semester.

– Jag har aldrig varit med om att någon deltagare har kallat Let’s dance för en semester, Marie är den första, säger han till tidningen.

Mest läst