Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Marie Mandelmanns sorg efter nya dödsfallen på gården i Djupadal

16 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Marie Mandelmanns sorg efter nya dödsfallen på gården i Djupadal
Under hösten gick familjen Mandelmanns hund Siri bort efter att ha levt ihop med familjen i 15 år. I kvällens avsnitt av Mandelmanns gård får vi ta del av ännu fler dödsfall på gården.
Annons
Familjen MandelmannBrand logo
Familjen Mandelmann

I höstas möttes vi av det tunga beskedet att Marie och Gustav Mandelmanns hund Siri gått bort, och det var många tittare som berördes av gårdshundens bortgång.

”Vår älskade Siri. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad. 2005-2020”, skrev Marie i ett inlägg på Instagram där hon berättade om familjens sorg och bland kommentarerna stöttades de av många.

Någon har brutit sig in i växhuset

I kvällens avsnitt av Mandelmanns gård fick tittarna ta del av ännu fler dödsfall på gården. Marie Mandelmann har skaffat vaktlar till gårdens olivväxthus.

– I olivväxthuset passar det bra med vaktlar. De går omkring och sprätter och äter skadedjur och så är de så gulliga. Och så får man små lyxiga vaktelägg, förklarar Marie Mandelmann.

Men någon har lyckats bryta sig in i växthuset och dödat två av fåglarna.

– Igår när jag kom in var det en som låg död här. Någon hade bitit den i halsen eller huvudet och jag undrar så vem det kan vara. Vem det än är måste jag fånga den så jag ska gillra en fälla.

Annons

Marie Mandelmanns sorg efter upptäckten

Det är en märkbart ledsen Marie Mandelmann som hittar sina fåglar döda i växthuset.

– Gud vad tråkigt. Jag blir så himla ledsen. Ännu en död vaktel. Det får bli en liten kyrkogård här inne, säger Marie Mandelmann och fortsätter:

– Jag står inte ut med att jag känner att vaktlarna är livrädda. Det blir nästan som att jag ger upp. Men samtidigt kan jag inte ge upp för de små liven som finns kvar.

Marie misstänker att det kan vara en mink, en irmelin, eller en iller som ligger bakom fåglarnas död.

Mandelmanns gård sänds på tisdagar klockan 20.00 på TV4.

LÄS MER:

Annons