Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Marie Serneholt om vändningen i relationen med Fredric

25 feb, 2020 
AvFemina
För 1,5 år sedan fick Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist två tvillingpojkar. Nu berättar Marie ärligt om hur relationen med Fredric har förändrats sen de blev föräldrar. – Vi har en rätt krävande situation, berättar Marie för tidningen Mama.
Annons

Hösten 2017 hittade Marie Serneholt, 36, kärleken i Fredric Palmqvist, 35. Paret tog snabbt sin relation till en ny nivå när det bara månader senare avslöjade att de väntade barn ihop.

”Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev Marie Serneholt på Instagram.

I september 2018 välkomnade paret sina två söner, Philip och Nicholas, som i dag hunnit bli 1,5 år.

Marie Serneholts ord om tvillingarna

När tidningen Hänt träffade Marie Serneholt på Elle-galan tidigare i år berättade den relativt nyblivna mamman om hur livet med två tvillingpojkar ser ut.

– Jag har inget att jämföra med, men det är många gånger helt galet och superroligt. Det är väldigt speciellt. Nu är de inne i en ålder då det börjar hända så mycket saker och det är verkligen två små människor med personligheter som börjar växa fram nu, förklarade hon.

Annons

Nu har Marie Serneholt återigen berättat om den livsförändring som tvillingpojkarna inneburit för henne och sambon Fredric Palmqvist. I en intervju med tidningen Mama berättar Marie vad som är det mest utmanade med just tvillingar.

– Många tycker att det är en stor utmaning att få ett barn på två föräldrar. Tänk då hur det är att ha två bebisar på två föräldrar. Det är en extrem utmaning och kräver mycket logistik, planering och support. Man känner sig ofta otillräcklig, kan jag säga, säger Marie till tidningen.

Vändningen i relationen med sambon

I intervjun med Mama berättar Marie dessutom öppenhjärtigt om hur relationen mellan henne och kärleken Fredric förändrats sedan de blev föräldrar.

– Nu handlar det ju inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team, säger Marie Serneholt och fortsätter:

– Jag skulle säga att vår relation har tagits till en helt ny nivå, den är djupare än någonsin och vi är inte ”bara” flickvän, pojkvän längre utan även mamma och pappa till våra barn. Vi är familj.

Text: Ida Gustafsson, Foto: TT

LÄS MER: 

Annons