Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mariette Hansson om att skaffa fler barn 5 månader efter förlossningen

01 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
mariette-hansson-fler-barn-
Snart fem månader efter sonen Dantes födsel gör artisten Mariette Hansson klart att det absolut finns utrymme för att utöka familjen ännu lite till.
”Fler barn”, önskar hon sig.
Annons
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

Sångerskan och nyblivna mamman Mariette Hansson, 39, gav liv till lillkillen Dante den 8 november förra året. Sonen har hon tillsammans med hustrun, designern tillika fotografen, Isabelle Grönqvist, 33, som i sin tur har treåriga dottern Disa sedan tidigare.

Mariette Hansson önskan för familjen

Men nu verkar det som att en familj om fyra (plus vovven Bosse) inte är nog för Mello-stjärnan Mariette Hansson. I samband med sin skidsemester i Alperna väljer Mariette Hansson att visa upp ett fotografi tillsammans med sin fru, och sina barn uppe bland de snöbeklädda bergen.

”Fler barn”

”Jag tycker personligen att det hade sett trevligt ut med fler barn på bilden, det ser lite tomt ut där till vänster…”, hintar Mariette Hansson på sina sociala medier intill familjebilden som nu möts av flertalet hyllande kommentarer.

Annons

”Klart ni ska skaffa några till! Mer kärlek ju fler ni blir!”, skriver en entusiastisk följare varpå en annan frågar: ”Kommer storken hem till er igen?”. Flera följare håller med Mariette, och de gör klart att familjen absolut skulle kunna utökas inom en snar framtid.

Mariette Hanssons tankar om framtiden

För bara ett par veckor sedan öppnade Mariette Hansson upp för nöjessajten Hänt.se, där förklarade hon närmare kring sina tankar gällande fler barn i framtiden.

”Mycket möjligt att vi försöker igen”

– Jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, säger Mariette Hansson till Hänt samtidigt som hon gör klart att hon i dagsläget inte vet om det i så fall skulle vara hon själv, eller hustrun Isabelle som skulle bära barnet.

– Det vet man aldrig, allt kan hända! Allt kan ske!

Foto: TT/Instagram

Annons