Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mariette Hanssons ord efter kritiken om att sonen Dante har två mammor

04 feb, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
mariette
Nu svarar Melodifestivalen-stjärnan Mariette Hansson upp på kritiken hon fått gällande hennes familjesituation. En kritiker menar nu att parets barn behöver en manlig förebild, något som Mariette inte skriver under på.
Annons
TV: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
TV: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Den senaste tiden har inte varit den lättaste för den nyblivna mamman Mariette Hansson, 38. Inte bara att hon mött kritik då hon två månader efter förlossningen valt att återgå till jobbet, hon har också blivit anmäld till socialtjänsten av en okänd person som anser att hon inte kan ge sin son Dante den uppmärksamhet han behöver eftersom hon nu arbetar.

”Det är synd om pojken som har två mammor”

Men det tar inte slut här, nu kommer ännu en tyckare och tycker till. På sina sociala medier-kanaler visar Mariette Hansson upp en skärmdump på en kommentar riktad till henne och hustrun Isabelle Grönqvist, 33, som lyder:

”Egentligen tycker jag synd om pojken som har två mammor. Han kommer inte att växa upp som en riktig man.”, skriver en person och vänder sig då till lille sonen Dante.

Annons

Mariette Hanssons svarar upp på kritiken

Mariette Hansson är inte sen med att svara upp på kritiken, på samma skärmdump som hon visar upp skriver hon sina egna ord:

”Jag blir så nyfiken på vem den här ”riktiga mannen” som sååå många män hänvisar till är. (Jag får kommentarer och meddelanden nästan dagligen om detta).”

Mariette Hansson fortsätter fundera i texten:

”Är det en mänsklig syn som dem själva har? I så fall vill jag inte ha någon ”riktig man” till son. Då ser jag hellre att han blir ”mindre man” och ser människors lika värde och kämpar för allas rätt att älska.”

Vi får hoppas att Mariette Hansson och familjen om hustrun Isabelle, hennes dotter Disa och lille Dante inte tar allt för illa vid sig av kritikernas åsikter.

Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
Annons