Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Mariette Hanssons barnbesked med hustrun Isabelle: Påbörjat IVF

02 jan, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Mariette Hansson
För lite mer än ett år sedan blev Mariette och Isabelle Hansson föräldrar till sonen Dante.
Nu försöker paret skaffa barn igen.
Annons

I början av november 2021 fick Mariette Hansson, 39, och hustrun Isabelle Hansson, 34, sitt första gemensamma barn.

Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

Det blev en son som fick namnet Dante.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skrev Melodifestivalen-artisten på Instagram då intill en bild på sig själv och den nyfödda lillkillen.

Isabelles lättnad under behandlingen

Isabelle har ett barn sedan tidigare och nu ska familjen förhoppningsvis bli ännu större. I en vlogg på parets Youtube-kanal avslöjar de nämligen att Mariette genomgår en IVF-behandling för att få ett till barn.

– Vi försöker göra ett syskon till dig, säger artisten till sin son i Youtube-klippet.

Mariette, Isabelle och Dante åkte tillsammans till en klinik för att påbörja behandlingen. Förra gången hon gick igenom den här processen kunde hustrun inte vara med som stöd på grund av coronapandemin.

Annons

– Det var så jobbigt när vi gjorde detta sist och det var pandemi, så fick jag ju sitta i bilen nedanför. På något sätt känns det bättre att vara nära dig här, trots att det är jobbigt att se dig ha ont, säger Isabelle till Mariette.

Stora glädjebeskedet får Mariette att dansa

I klippet berättas de att Mariette fått morfin mot sina smärtor kopplade till behandlingen, men att hon var på benen igen efter två timmars vila. Samtidigt avslöjar de att det plockades 15 ägg, vilket får Mariette att dansa av lycka.

Att paret försöker få barn igen kommer inte som en blixt från klar himmel. I mars förra året berättade artisten för Hänt att de börjat prata om att utöka familjen bara några månader efter sonen Dantes födsel.

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, säger hon i intervjun.

Det här är inte det enda som Mariette Hansson har att glädjas över i år. Snart är det nämligen dags för Melodifestivalen och då ställer hon upp för femte gången.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons