mariette hansson

Efter reklamen: TV: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Slå på ljud

För sex år sedan träffade Mello-stjärnan Mariette Hansson, 38, designern tillika fotografen Isabelle Grönqvist, 33, för första gången. Dock var de båda två upptagna vid tillfället, men det första mötet var svårt att glömma och nu är de båda ett par. Idag är kärleksparet inte bara nyblivna föräldrar till deras första gemensamma barn, de har även precis gått och knutit hymens band tillsammans.

Parets första gemensamma barn

Den 8 november fick Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist sitt första gemensamma barn. Något som Mello-drottningen visade upp på sina sociala medier för dryga fyra veckor sedan.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skrev hon intill en bild på sig själv och den nyfödda lillkillen vid namn Dante. Hustrun Isabelle har sedan tidigare dottern Disa, och det var hon som fick bestämma lillebrors namn.

Nyblivna mamman Mariette Hansson om relationen till bonusdottern Disa

Mariette Hanssons hemliga bröllop

Bara några dagar innan sonens födsel hade Mariette och Isabelle Grönqvist gått och gift sig under stort hemlighetsmakeri. Och nu är det bestämt att de istället för att fira med ett storslaget bröllop, kommer tjejerna införa ett årligt firande för deras kärlek.

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…”, skrev Mariette på Instagram då och tillade:

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära och kära i många år framöver.”

Mariette Hanssons fina bilder på dottern och nyfödda sonen

Nu hyllar Mariette hustrun Isabelle

Att kärleken mellan de nygifta mammorna är stark råder det inga tvivel om, för nu hyllar Mariette sin Isabelle.

”Världens bästa Mama Bell”, skriver hon nu på sina sociala medier samtidigt som hon delar en bild på sin hustru och den lille nyfödde sonen.

Mariette Hanssons kamp med amningen – tre veckor efter förlossningen

Mest läst