Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mariette Hansson förklarar hustruns frånvaro – efter följarnas frågor

11 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografInstagram
Mariette och Isabelle Hansson.
Mariette Hanssons följare verkar sakna uppdateringar om frugan Isabelle på Instagram.
Nu förklarar artisten varför bilder på hennes käresta är så sällsynta numer.
Annons
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

I början av november berättade Mariette Hansson att hon och fästmön Isabelle gift sig. Vigseln skedde i hemlighet, men paret planerar att slå på stort när det är dags att fira bröllopsdag.

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”, skrev Melodifestivalen-stjärnan på Instagram då.

Mariette och Isabelles kärlekshistoria

Och inte var det slut på kärlekslyckan där. Kort därpå berättade Marietta Hansson att de blivit föräldrar till en liten son som kom att få namnet Dante.

Paret förlovade sig förra hösten och artisten passade då på att berätta om det storslagna frieriet som Isabelle hade planerat. De innehöll både rebusar och ledtrådar och en bilfärd till en hemligt och speciell plats.

Annons

“Jag tog av mig ögonbindeln som jag fått och inser att jag står på exakt samma herrgård där jag och Bell utbytte blickar för första gången för 6,5 år sedan. Livrädd men förväntansfull öppnar jag den tunga gamla dörren in till ladan. Där sitter hon. Vacker som en dröm. Omringad av tända ljus och iklädd sin stiliga dubbelknäppta kostym. Det ligger en röd dagens lapp bredvid henne. Den jag inte hade fått på morgonen. Jag öppnar den med skakiga händer. ‘Får jag bli din fru?’”, berättade hon.

Därför syns inte Isabelle på Mariettes Instagram

Mariette Hansson har med andra ord varit väldigt öppen med sin kärlek till Isabelle, men på senaste tiden har det inte blivit lika många uppdateringar om henne.

Och tycks det som att Mariettes följare börjat sakna Isabelle på Instagram. Artisten berättar därför hur det ligger till.

“Många som frågar varför jag inte ‘lyfter fram’ min fru mer på mitt konto... Bell ogillar verkligen att vara i centrum och trivs bäst ‘bakom kulisserna’ och det respekterar jag”, förklarar Mariette Hansson och bjuder på en pussbild på de två.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons