Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Martin Melin har hittat kärleken – första orden om flickvännen Lisa

09 jan, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Martin Melin
Tio år efter skilsmässan från Camilla Läckberg har Martin Melin skaffat en partner igen.
– Jag har haft några relationer som har gått under radarn, men det här är första gången det känns som att det är for life, säger han om flickvännen Lisa Thambert.
Annons
Se kändisarna som fått barn 2022Brand logo
Se kändisarna som fått barn 2022

Mellan 2010 och 2014 var Martin Melin, 55, gift med deckarförfattaren Camilla Läckberg, 48. Sedan uppbrottet har de fortsatt vara vänner och har tillsammans sonen Charlie.

Läckberg har sedan dess gift om sig med Simon Sköld, 35. Men från Melins håll har det varit tyst om kärlekslivet – fram tills nu.

Han har nämligen hittat kärleken på nytt – i Lisa Thambert, 46.

– Jag är jättekär. Kärleken kom krypande och det kändes i hela magen. Det dröjde en liten stund, sedan var jag fast. Jag tittade på henne och insåg att det här är den vackraste människan på jorden, säger han till Aftonbladet.

Så träffades Martin Melin och Lisa Thambert

Till tidningen berättar Martin Melin att de träffades när han var ute på en ridanläggning på Värmdö utanför Stockholm för ett fotojobb. Där skulle han fotografera en ryttare och hennes häst, men det fanns någon annan där som fångade hans uppmärksamhet.

Martin Melin och Lisa Thambert dök upp tillsammans på Jill Johnsons nya show <i>Simply the best</i>.
Martin Melin och Lisa Thambert dök upp tillsammans på Jill Johnsons nya show Simply the best.

– Lisa driver det här stora stallet så hon var med när jag var där. Vi snackade och hade gemensamma vänner. Ett par veckor senare kom jag att tänka på Lisa och hörde av mig och frågade om vi skulle ta en middag. Hon tyckte det lät som en bra idé och vi hade en trevlig kväll. Enligt taxikvittot var jag hemma 04.23. Vi stängde några barer och jag minns inte vilken som var den sista. Vi hade en otroligt rolig middag och barrunda.

Annons

Han hörde av sig dagen efter och frågade om Lisa Thambert ville ses igen – och det ville hon!

”Första gången det känns som att det är for life”

Martin Melin säger att socionomflickvännen får honom att må bra, och att det han fallit för hos henne är att hon är en ”begåvad tjej”, som ”fattar snabbt”. Samt att hon biter ifrån och inte låter sig sättas på plats.

Även om det varit tyst kring polisens kärleksliv så har det funnit flammor under de senaste tio åren, men ingen har liknat det här.

– Häromdagen tänkte jag på att det är tio år sedan jag skilde mig från Camilla. Det dröjde tio år innan jag hittade kärleken igen. Jag har haft några relationer som har gått under radarn, men det här är första gången det känns som att det är for life, säger Martin Melin.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons