Martin Melin.

Martin Melin och Camilla Läckberg träffades när Läckberg gjorde research för sina bästsäljande böcker om Fjällbacka, och gifte sig 2010. Paret fick sonen Charlie tillsammans innan de gick skilda vägar 2014.

I dag har exparet en bra relation med varandra, där de delar på ansvaret för sin gemensamma son, och fortfarande umgås emellanåt.

När Martin Melin gästade Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättade han att sonen inte är bortskämd, trots att Camilla Läckberg är mångmiljonär med en framgångar världen över.

– Det ska man också veta om Camilla att hon lever ett ganska vanligt liv om man nu bortser från vissa saker som man kan köpa sig till. Charlie då, vår gemensamma son, är inte bortskämd på något sätt. Det är falukorv där hemma också. Det är inte så att han får det bättre där på grund av ekonomiska förutsättningarna, absolut inte. Vi delar på allting. Jag köper kläder, hon köper kläder. Julklapparna delar vi på, säger han i podcasten.

Martin Melins krav på exfrun: Köpa lägenhet

Det enda som exparet inte delar på är när Charlie blir tillräckligt gammal för att flytta hemifrån – då får exfrun stå för kontantinsats till en första lägenhet. Martin Melin menar att det ligger i hennes intresse också att sonen får någonstans bra att bo, och att han själv måste hjälpa sina två andra barn med, samtidigt som han har en mer blygsam inkomst.

– Det enda jag kommer säga det är väl när han någon gång flyttar hemifrån så kommer hon få ta insatsen, det kan jag säga. Där får hon stå för den lägenheten, det är ungefär det jag kommer säga. Där har hon ju faktiskt råd och jag tror att hon är mån om att han ska bo okej. Det kommer jag att överlämna för jag har två andra barn som jag får lägga pengarna på istället.

Läs mer:

Kändisarnas bästa nostalgibilder

Historiskt: Man med Downs syndrom genomför Ironman

Martin Melin talar ut om okända sjukdomskampen