Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår

28 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår
Under äktenskapet hann Martina och Erik Haag skaffa fyra ungar, och nu har näst äldsta barnet gått och fyllt 22 år. Dottern Lucia brås även på sin författare till mor – och skriver nu vardagliga texter på Nöjesguiden.
Annons
Se första bilderna från Erik och Lottas nya programBrand logo
Se första bilderna från Erik och Lottas nya program

Det var i augusti 2013 som Martina Haag och Erik Haag meddelade att de efter 18 år tillsammans valt att gå skilda vägar. Idag kilar Erik Haag stadigt med tv-profilen Lotta Lundgren, och Martina Haag talar aldrig ut som sina killar i pressen. Så hur hennes kärleksliv ser ut idag är oklart. Hur som helst, ur sitt äktenskap fick ex-paret Haag i alla fall fyra barn: Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Martina Haags dotter Lucia går i mammas fotspår

Idag har Erik och Martina Haags näst äldsta unge Lucia gått och blivit 22, och inte bara det – Lucia brås på sin författare till mor. I alla fall vad gäller den vassa pennan, då hon numera levererar huvudet-på-spiken-texter på Nöjesguiden. ”Det här är ingen blogg, det är en roman”, skriver hon som rubrik på sin NG-sida. Där delar Stockholms-tjejen med sig av sina texter och en del teckningar.

Annons

Så ser Lucia Haag ut idag

Martina Haag om boken Det är något som inte stämmer

När Erik och Martina Haag separerade för åtta år sedan resulterade skilsmässan i en hel del löp, och skriverier i tidningarna. Och inte lugnade det ner sig när Marina Haag sedan skrev boken Det är något som inte stämmer (2015) som skildrar en skilsmässa, och ett otrohetsdrama. Många spekulerade då i om boken kunde vara baserad på Martina och Erik Haags skilsmässa, men Martina slog senare fast att så inte var fallet.

– ”Det är något som inte stämmer” är en bok om skilsmässa. Det är inte en bok om min skilsmässa. Däremot är det en bok jag själv gärna läst när jag skilde mig. Då letade jag efter en handbok, men hittade ingen, förklarade hon till Hälsoliv.

Martina och Erik Haag med barnen Lucia och Jackson Premiär "Madagaskar" 2005-08-28
Martina och Erik Haag med kidsen Lucia och Jackson på biopremiären av Madagaskar.
Annons