Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår
0:30

Efter reklamen: Se första bilderna från Erik och Lottas nya program

(0:30)

Slå på ljud

Det var i augusti 2013 som Martina Haag och Erik Haag meddelade att de efter 18 år tillsammans valt att gå skilda vägar. Idag kilar Erik Haag stadigt med tv-profilen Lotta Lundgren, och Martina Haag talar aldrig ut som sina killar i pressen. Så hur hennes kärleksliv ser ut idag är oklart. Hur som helst, ur sitt äktenskap fick ex-paret Haag i alla fall fyra barn: Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Martina Haags dotter Lucia går i mammas fotspår

Idag har Erik och Martina Haags näst äldsta unge Lucia gått och blivit 22, och inte bara det – Lucia brås på sin författare till mor. I alla fall vad gäller den vassa pennan, då hon numera levererar huvudet-på-spiken-texter på Nöjesguiden. ”Det här är ingen blogg, det är en roman”, skriver hon som rubrik på sin NG-sida. Där delar Stockholms-tjejen med sig av sina texter och en del teckningar.

Så ser Lucia Haag ut idag

Martina Haag om boken Det är något som inte stämmer

Martina Haag om livsförändringen: Därför flyttade jag och barnen

När Erik och Martina Haag separerade för åtta år sedan resulterade skilsmässan i en hel del löp, och skriverier i tidningarna. Och inte lugnade det ner sig när Marina Haag sedan skrev boken Det är något som inte stämmer (2015) som skildrar en skilsmässa, och ett otrohetsdrama. Många spekulerade då i om boken kunde vara baserad på Martina och Erik Haags skilsmässa, men Martina slog senare fast att så inte var fallet.

– ”Det är något som inte stämmer” är en bok om skilsmässa. Det är inte en bok om min skilsmässa. Däremot är det en bok jag själv gärna läst när jag skilde mig. Då letade jag efter en handbok, men hittade ingen, förklarade hon till Hälsoliv.

Martina och Erik Haag med barnen Lucia och Jackson Premiär "Madagaskar" 2005-08-28

Martina och Erik Haag med kidsen Lucia och Jackson på biopremiären av Madagaskar.

Erik och Martina Haags barn har vuxit upp – så ser de ut i dag