Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Matchande halloweenkostymer – här är kändisarnas bästa versioner

16 okt, 2020 
AvStina Dahlgren
Kändisarna älskar att gå bananas när det är halloween, framför allt när de får göra det tillsammans med sin partner. Här är de absolut bäst matchande kostymerna – med våra favoritpar från Hollywood.
Annons
Så mixar du läskigt goda HalloweendrinkarBrand logo
Så mixar du läskigt goda Halloweendrinkar

Halloween är en högtid där du verkligen kan få utlopp för din kreativitet. Det finns både de som alltid går all in på kostym och smink och som ändrar sitt utseende till något helt annat, och de som tar det lite lugnare och kanske nöjer sig med något mindre skrämmande. Halloween är hur som helst en högtid när vuxna som barn får chansen att vara någon helt annan för en kväll.

Oavsett vad du vill klä ut dig till, så är Hollywoodkändisarnas snygga, udda och ibland helt galna halloweendräkter något att inspireras av. Många av dem väljer att matcha sin kostym med sin partners, något som brukar göra dem extra kreativa. Här har vi samlat sju gånger som våra favoritpar från Hollywood verkligen har nailat sina matchande utklädnader:

Jessica Biel och Justin Timberlake som Justin Timerlake och hans mikrofon

Jessica Biel och Justin Timberlake utklädda på Halloween

Jessica Biel erkände i en tv-intervju att hon inte kan några ‘NSYNC-låtar, trots att hon är tillsammans med snubben som var bandets främsta sångare. Det resulterade i att hon nästkommande halloween klädde ut sig till just en dåtida Justin Timberlake. Och Justin? Han var mikrofonen…

Annons

Neil Patrick Harris och David Burtka som Mary-Kate och Ashley Olsen

Neil Patrick Harris och David Burtka som Mary-Kate och Ashley Olsen

Så enkelt men ändå så genialiskt. Skådespelaren Neil Patrick Harris och hans man David Burtka klädde ut sig till tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen.

Chrissy Teigen och John Legend som drottning Elizabeth och prins Philip

Chrissy Teigen och John Legend som drottning Elizabeth och prins Philip

2018 klädde modellen Chrissy Teigen och artisten John Legend ut sig till den brittiska drottning Elizabeth och hennes make prins Philip. De blev därmed det årets stora vinnare av halloween.

Annons

Heidi Klum och Tom Kaulitz som Shrek och Fiona

Heidi Klum och Tom Kaulitz som Shrek och Fiona

Heidi Klum kallas ofta för ”drottningen av halloween”, då hennes kostymer år efter år slår alla med häpnad. För två år sedan fick hon med sig pojkvännen Tom Kaulitz på tåget och de två kom som Shrek och Fiona.

Ciara och Russell Wilson som Beyoncé och Jay-Z

Ciara och Russell Wilson som Beyoncé och Jay-Z

Förra året gjorde artisten Ciara och sportstjärnan Russel Wilson succé när de klädde ut sig till Beyoncé och Jay-Z. Stilen kommer från musikvideon till låten Apeshit som Beyoncé och Jay-Z gjorde tillsammans. Spana in hur lika de är originalen:

Annons
Beyonce och Jay Z

Benito Skinner och Terrace O’Connor som Kendall och Kylie Jenner

Benito Skinner och Terrace O'Connor som Kendall och Kylie Jenner

Skådisen Benito Skimmer och hans pojkvän Terrace O’Connor dök upp i nästan identiskt likadana stylingar som systrarna Kylie och Kendall Jenner på MET-galan 2019. Vem är egentligen vem här?

Annons
kendall och Kylie Jenner i lila och orange klänning

Joe Jonas och Sophie Turner som Morticia och Gomez Addams

Joe Jonas och Sophie Turner som Morticia och Gomez Addams

2018 körde sångaren Joe Jonas och skådisen Sophie Turner på temat ”Familjen Addams”.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons