Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Matthew Perry avslöjar: Då börjar vi spela in Vänners återförening

14 nov, 2020 
AvJessica Rådne
FotografNBC
Efter att ha fått skjuta på det om och om igen, tar Vänner-gänget nu sikte på en ny månad då den efterlängtade återföreningen ska ske.
Annons
10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

I början av året kom nyheten om att skådisarna från klassiska tv-serien Vänner skulle återförenas. Men som vi alla vet satte corona käppar i hjulet. Nu avslöjar en av stjärnorna, Matthew Perry, att det finns en plan för när det otroligt efterlängtade avsnittet ska spelas in – om omständigheterna tillåter.

Avslöjar på Twitter

Vänners reunion planeras nu om till början på mars. Ser ut som om vi har ett hektiskt år framför oss. Och det är precis så jag vill ha det!”

Så skriver Matthew Perry nu på Twitter – och följarna jublar. För ingen av stjärnorna har yppat sig sedan sist man fick ställa in, det vill säga i början på augusti. I en intervju med Entertainment Weekly förklarade David Schwimmer som spelar Ross det så här:

– Sanningen är att vi kommer göra det när vi alla känner att det känns tryggt att göra det. Det kommer inte på frågan att vi inte skulle göra detta, och det kommer att hända, men frågan är bara när det blir säkrast att spela in det.

Annons

Jennifer Aniston mest upptagen

Enligt källor till tidningen The Sun ska Jennifer Aniston ha fått försäkrat de andra skådespelarna om att hon kommer att vara med vid inspelningarna av återföreningen. Detta eftersom att de andra blivit oroliga att hon, som är mest upptagen, skulle backa ur projektet.

Det var som vi minns hon som startade ryktet om en återförening från allra första början genom att posta ett inlägg med hela gänget samlade i samband med att hon skapade ett konto på Instagram i december 2019.

Nu håller vi alla tummar och tår för att återföreningen kan bli av som planerat (igen)!

Foto: NBC

Källa: The Sun

LÄS MER:

Annons