Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Megan Fox pojkvän bär modellens blod runt halsen – visar upp smycket

15 feb, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
megan fox och machine gun kelly
Musikern Machine Gun Kelly, 30, har gjort verklighet av sin låttitel Bloody Valentine genom att nu bära sin flickvän Megan Fox, 34, blod i ett smycke runt halsen. Här visar han upp den röda droppen.
Annons
8 saker du inte visste om Megan FoxBrand logo
8 saker du inte visste om Megan Fox

Bara dagar efter att Megan Fox i fjol bekräftade separationen från sin dåvarande make sedan 10 år tillbaka, skådisen Brian Austin Green, släppte artisten Machine Gun Kelly en ny musikvideo – där Megan Fox spelade hans flickvän. Låten hette Bloody Valentine och spädde på ryktet som cirkulerade om att de två skulle vara ett par.

Mycket riktigt var det så. Megans ex Brian Austin Green förklarade i sin egen podcast att han känt till Machine Gun Kellys, eller Colson Baker som han heter egentligen, vänskap med frugan som nu utvecklats till kärlek.

Under Alla hjärtans dag i år visade Machine Gun Kelly att han tar relationen på blodigt allvar – han bär nämligen på sin älsklings blod i ett smycke runt halsen.

Visar upp blodiga smycket

Det är i ett inlägg på Instagram som artisten postat ett bildspel med en rad bilder på det förälskade paret, samt en bild på en genomskinlig berlock innehållandes en droppe rött blod. Vi får anta att det är just Megans blod, och att smycket bärs av pojkvännen runt halsen, eftersom det är så han även skriver:

”Jag bär ditt blod kring hasen”, samt två emojis föreställande en kniv och en droppe blod.

Bilden på smycket som Machine Gun Kelly postat på Instagram.

Machine Gun Kelly har 7,7 miljoner följare och inlägget har i skrivande stund fått över 1 miljon gilla-markeringar.

Annons

Inspirerad av Billy Bob Thornton?

Hur kontroversiellt det än kan tyckas så är det inte första gången en kändis smyckar sig med sin partners blod. Angelina Jolie och Billy Bob Thornton bar också berlocker med varandras blod runt halsen under sitt äktenskap tidigt 00-tal.

Om Machine Gun Kelly och Megan Fox relation varar längre än Jolie och Thorntons återstår att se.

Källa: TMZ

Foto: Instagram, TT

LÄS MER:

Annons