Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Meghan Markle avslöjar sitt smeknamn på prins Harry

28 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Meghan Markle och maken prins Harry.
Prins Harry och Meghan Markle har varit ett par i fem år, och gifta sedan 2018.
Knappt två veckor efter att de berättat att de väntar sitt andra barn kommer nästa avslöjande: Meghan Markles smeknamn på maken.
Annons
8 saker du kanske inte visste om Megan MarkleBrand logo
8 saker du kanske inte visste om Megan Markle

Meghan Markle och prins Harry är verkligen i ropet just nu. Nyligen stod det klart att de inte kommer tillbaka till det brittiska kungahuset, på alla hjärtans dag avslöjade paret att de väntar barn och snart kommer en redan nu väldigt upphajpad intervju av Oprah Winfrey att kablas ut.

Vad som kommer att sägas där får vi vänta med att se, men att den tumultartade tiden för brittiska kronan kommer på tal är inte helt otänkbart.

Skrev kontrakt värt 900 miljoner kronor med Netflix

För ett år sedan lät Maghan Markle och prins Harry meddela att de vill ta ett steg tillbaka och avstå från sina kungliga uppdrag för att istället bli självständiga individer.

Megxit, som situationen kom att kallas, tog inte emot med jubel av drottning Elizabeth som föreslog att de skulle ta ett provår för att känna efter. Så blev det, och under de tolv månaderna flyttade paret till Kalifornien för att starta upp ett affärsimperium. De har bland annat skrivit mångmiljonkontrakt med Netflix och Spotify.

Annons

När prövoperioden var slut kom beskedet som många väntat sig: Meghan Markle och prins Harry kommer inte tillbaka till det brittiska kungahuset.

Nu när de blivit fria som fåglar har de också börjat vara mer öppna i media. Ett par veckor efter att de gått ut med sin graviditet ställde prins Harry upp i en intervju med den populäre talkshow-programledaren James Corden.

James Cordens förvåning över Meghan Markles smeknamn

I programmet åker de runt i Los Angeles med en turistbuss och besöker olika platser som programledaren tycker att prinsen ska ha koll på. Ett av stoppen på turen är huset där Fresh prince of Bel-air spelades in, och som James Corden tycker att de borde köpa.

För att övertala Harry ringer han upp Meghan Markle som inte heller verkar helt övertygad.

Men då vänder hon sig till sin make och råkar avslöja det smeknamn som hon kallar honom.

– Haz, hur går din L.A.-tur, säger hon och James Corden reagerar med förvåning.

– Haz? Jag visste inte att vi kallade dig för Haz nu, säger han frågade.

– Nej, men du är inte heller min fru, svarar prinsen lite generat.

Läs mer:

Annons