Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Meghan Markle och prins Harry visar upp dottern för första gången

25 dec, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Harry och Meghan.
Sedan Lilibet Diana Mountbatten-Windsor föddes har Meghan Markle och prins Harry hållit henne borta från kamerorna.
Nu väljer föräldrarna att visa upp dottern!
Annons
Prins Harry och Meghan Markel - parets kärlekshistoriaBrand logo
Prins Harry och Meghan Markel - parets kärlekshistoria

Det var i somras som Meghan Markle och prins Harry blev föräldrar till en liten dotter. Förlossningen skedde i Kalifornien på Santa Barbara Cottage hospital. Lilltjejen fick namnet Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Diana efter Harrys mamma och Lilibet efter drottning Elizabeth.

I unga år kallades hon nämligen Lilibeth, och verkar som att det var hennes nu framlidne make prins Philips smeknamn till henne. På hans begravning tidigare i år lämnade drottningen näligen ett brev på hans kista, och det var undertecknat med just Lilibeth.

Första bilden på Lili

Sedan Lili, som hon kallas, föddes har föräldrarna valt att inte visa upp henne. Men det har det blivit ändring på nu. I ett julkort är lilltjejen nämligen med på bild. Kortet skickades ut till alla som engagerat sig i deras stiftelse Archewell.

Annons

“I år välkomnade vi vår dotter Lilibet till världen. Archie gjorde oss till ‘mamma’ och ‘pappa’, men Lilibet gjorde oss till en familj. När vi blickar fram mot 2022 så har vi gjort flera donationer till er räkning som hjälper och skyddar familjer. Allt från de som flytt från Afghanistan till amerikanska familjer i behov av betald föräldraledighet”, skriver de i hälsningen.

Bröllopsfotografen tog nya bilden

Bilden är tagen tidigare i somras i familjens hem i USA. Fotografen är Alexi Lubomirski, och han tog även bilderna från deras bröllop.

Bilden delades också på välgörenhetsorganisationen Team Rubicons hemsida.

“Vi är så tacksamma för att Archewell foundation och prins Harry och Meghan, hertigen och hertiginnan av Sussex, stöttar våra ansträngning att välkomna afghanska familjer in i vårt samhälle runt hela landet. Vi är hedrade över att få vara en av organisationerna som är med på familjens julkort i år”, skriver de till bilden.

Annons