Meghan Markle i blus från Other Stories

Hertiginnan och före detta skådespelerskan Meghan Markle må vara en hyfsat nybliven kunglighet, efter att ha gift sig med prins Harry i inte en, utan två vackra brudklänningskreationer – en magisk, båtringad skapelse från Givenchy och en stilren halterneckklänning från Stella McCartney.

Men detta innebär inte att det enbart är dyra designers som gäller för Meghan. Förra veckan var hon nämligen på en jobbresa till sitt hertigdöme Sussex med sin make och passade då på att visa upp en ny blus från svenska budgetmärket & Other Stories (reklamlänk från Apprl), skriver Svensk damtidning.

Meghan Markle och prins Harry besökte bland annat Survivors Network i Sussex, en organisation som jobbar för att motverka sexuellt våld.

Den smaragdgröna blusen, Straight Fit Silk Shirt, är gjord i 100 % mullbärssiden i en löst sittande modell med dolda knappar. Det är inget reakap vi pratar om, men i jämförelse med vad de kungliga plaggen brukar kosta landar blusen på en betydligt mer plånboksvänlig summa.

Läs även: Så träffades Harry och Meghan Markle

Här kan du köpa Meghans blus (reklamlänk från Apprl). Förutom den gröna nyans hertiginnan bar finns den i svart, vit, naturvit, ljusblå, röd, rosa och kamel – även om vissa nyanser hunnit sälja slut online.

Meghan matchade blusen med en mörkgrön skinnkjol, en satinväska från Gabriela Hearst (reklamlänk från Apprl) och beiga pumps.

Paret besökte även Royal Pavilion i Brighton.

Läs även:

7 starka anledningar att älska Meghan Markle

11 konstiga regler Meghan Markle måste följa nu när hon blivit kunglig

Meghan Markle kritiseras över kontroversiella frisyren