Ända sedan prins Harry bev tillsammans med dåvarande Hollywoodstjärnan Meghan Markle – som senare skulle bli hertiginnan Meghan – har det påpekats hur lik hon är prins Harrys mamma, prinsessan Diana. Både Diana och Meghan går sina egna vägar, och när Harry och Meghan förlovade sig var åsikten att Diana skulle varit stolt och glad.

Även om hertiginnan aldrig fick träffa sin svärmor – Meghan Markle var 16 år när prinsessan omkom i bilolyckan i Paris – så har de ett band. När Meghan gifte sig med prins Harry bar hon en av prinsessan Dianas gamla ringar, en speciell akvamarinring, skriver australiska sajten News.co.au. I samband med att prinsparet senare samma år gick ut med att de väntade barn hade Meghan på sig ett par av Dianas gamla diamantörhängen.

Prinsessan Diana.

På bilden syns prinsessan Diana med sin älskade klocka.

10 saker du vill veta om drottning Silvia
Slå på ljud

Meghans hyllning till Diana

Nu när prinsparet skickade ut en bild inför att de ska prata på Times event Time 100 talks kunde man också se hur hertiginnan Meghan har på sig en Cartier-klockan som ser exakt ut som den som prinsessan Diana brukade ha på sig. En australisk kungaexpert säger till nyhetssajten att oavsett om det är samma klocka eller bara en likadan, så är den värd 300 000 kronor.

Läs mer:

Så mycket tjänar Kardashian – på ett Instagraminlägg

Dan Ekborgs skilsmässotvist med 34 år yngre frun

Mamma mia-stjärnans insikt efter sjukdomen

Mest läst