Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Melania har checkat ut från äktenskapet med Donald Trump

11 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografShutterstock/TT.
Den 20 januari ska Donald Trump lämna posten som USA:s president, när Joe Biden svärs in i stället.
Enligt uppgiftslämnare till Daily Mail är det dock arbetet inte det enda han kan väntas förlora – hustrun Melania Trump verkar göra sig redo att lämna maken.
– Hon checkade ut ur detta presidentskap och hennes äktenskap för länge sedan, säger en uppgiftslämnare till tidningen.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Donald Trump verkar inte bara bli av med jobbet – han kommer antagligen förlora sin hustru på kuppen.

När Donald Trump lämnar över presidentrollen till Joe Biden den 20 januari, mer eller mindre frivilligt, kan det också bli det sista vi ser av paret Donald och Melania Trump tillsammans.

En uppgiftslämnare till Daily Mail menar nämligen att Melania Trump har checkat ut helt från äktenskapet, och redan börjat lämna livet som en Trump bakom sig.

När fanatiska Trump-anhängare på onsdagen stormade och belägrade Kapitolium i ett försök att häva nomineringen av Joe Biden som USA:s nästa president, trots att han vunnit valet överlägset, rådde det kris i Vita huset. Donald Trump ville inte gå ut och be anhängarna sluta, och var i stället tyst på sociala medier i flera timmar. Hans rådgivare försökte då få Melania Trump att påverka sin make, då hon ska vara en av få personer som presidenten fortfarande lyssnar på.

Annons

Melania Trump ignorerade kaoset – bryr sig inte om maken

Men Melania Trump ville inte hjälpa till – hon var upptagen med en fotografering för sin nya bok, något som enligt Daily Mail lämnade rådgivarna mållösa.

– Hjärtat av den amerikanska regeringen var under belägring, vår demokrati var på spel, men fru Trump arrangerade i lugn och ro olika porslinsfigurer inför en fotografering, säger uppgiftslämnaren till Daily Mail.

Enligt Daily Mail räknar hon ner dagarna för att kunna skilja sig från maken. Det har tidigare rapporterats att paret har ett avtal som gör att hon inte får lämna Donald Trump medan han är sittande president.

– Hon sa ingenting. Hon förblev tyst och fortsatte med att ordna med en vas inför fotograferingen. Hon checkade ut ur detta presidentskap och hennes äktenskap för länge sedan.

På måndagen valde Melania Trump att bryta tystnaden på sociala medier, och fördöma attacken på Kapitolium – fem dagar efter händelsen.

– Jag är besviken och nedslagen över vad som hände förra veckan. Jag tycker att det är skamligt att det förekommit skvaller, obefogade personliga attacker och falska vilseledande anklagelser mot mig kring dessa tragiska händelser, säger hon i ett uttalande.

Läs mer:

Annons