Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melania Trump hånas för sin julgran i Vita huset

25 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTing Shen, TT.
Melania Trump med en julgran i Vita huset 2021.
Melania Trump tog i veckan emot Vita husets årliga julgran.
Men egentligen verkar första damen inte bry sig så mycket om julen – något som hon nu är fokus för skämt om på sociala medier.
”Foto: Melania Trump firar ankomsten av det officiella vem fan bryr sig om julen-julgranen”, skriver en person på Twitter.
Annons
5 First Ladys vi minnsBrand logo
5 First Ladys vi minns

Från och med den 20 januari så kommer Melania Trump inte längre vara första dam i Vita huset, utan i stället lämna över den rollen till Jill Biden. Men innan dess har hon en sista jul att bossa över i presidenthuset.

På måndagen anlände den officiella julgranen till Vita huset, och Melania Trump poserade leende vid den under pressuppbådet. På första damens Twitterkonto skrev det:
”Varje år innebär ankomsten av Vita husets julgran en känsla av julvärme och tradition till Vita huset. Det här årets gran kommer fortsätta sprida glädje till de som går igenom korridorerna på Vita huset under den mest underbara tiden på året”.

Melania Trump bryr sig inte om julen

Men tweeten verkar inte riktigt vara förankrad i Melania Trumps verkliga känslor. De senaste åren har hennes juldekorationer hånats på sociala medier, och nu uppmärksammas de tidigare läckta kommentarerna om vad hon egentligen tycker om att fira jul i Vita huset, skriver Glamour.

Annons

– Jag jobbar röven av mig med alla julgrejer, du vet. Vem fan bryr sig om julgrejer och dekorationer? Men jag måste ju göra det, ellerhur? Okej, så jag gör det och jag säger att jag jobbar med julen och planerar för julen, hörs Melania Trump säga i ett samtal med sin tidigare vän Stephanie Winston Wolkoff, som har läckt.

Krocken mellan första damens egna ord, och hennes tweets får nu folk att skämta på sociala medier.

”Foto: Melania Trump firar ankomsten av det officiella vem fan bryr sig om julen-julgranen”, skriver en person.

Flera nyhetsmedier har också publicerat bilderna på Melania Trump vid julgranen, tillsammans med ljudupptagningen där hon säger att hon inte bryr sig.

Läs mer:

Annons