Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melania Trump helt isolerad i sitt nya hem i Mar-a-Lago

08 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografPablo Martinez Monsivais/TT.
Melania Trump har lämnat livet i Vita huset, som hon vantrivdes med – för att sitta isolerad i Florida.
I hemmet i Palm Beach har den forna presidentfrun nämligen inget socialt umgänge.
– Hon bor där, hennes föräldrar är där – och alla säger att föräldrarna är förtjusande människor – men hon är helt isolerad, hon har inget att göra med någon, säger Laurence Leamer, författare till en bok om den exklusiva platsen.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Under sin sista tid i Vita huset ville Melania Trump bara därifrån. Efter att maken Donald Trump förlorat presidentvalet mot Joe Biden gjorde paret Trump inga ansträngningar för en smidig övergång. Melania Trump vägrade bjuda Jill Biden på te, en gammal tradition mellan Första damer.

Det har talats om hur Melania Trump bara ville lämna livet i Washington, för en lugn tillvaro i Palm Beach i Florida, där hon och Trump bor i lyxfastigheten Mar-a-Lago, som också hyser plats åt en exklusiv klubb.

Men Melania Trump återvänder inte till något rikt umgänge nu när hon är tillbaka i Palm Beach – i stället är hon helt utan vänner i området, menar författaren Laurence Leamer, som också bor i Palm Beach.

– De känner inte henne! Hon bor där, hennes föräldrar är där – och alla säger att föräldrarna är förtjusande människor – men hon är helt isolerad, hon har inget att göra med någon, säger Laurence Leamer som har skrivit boken Mar-a-Lago.

Annons

Melania Trump pratar inte med någon: Folk stör henne inte

Vanliga intressen bland de rika kvinnorna i Palm Beach är att klä sig i dyra dräkter och dricka drinkar samt äta middagar på de exklusiva klubbarna i området som just Mar-a-Lago, skriver Expressen.

Men även om hon inte har några vänner i området så verkar hon trivas med det avskärmade livet – samtidigt som hon beter sig helt annorlunda mot maken Donald Trump.

–Jag tror Mar-a-Lago är hennes favoritställe. Hon älskar vädret. Det är avslappnat. Jag tror hon känner att hon kan vara väldigt privat där. Folk stör henne inte. Hon är inte så åtkomlig. Hon är inte som han. Han går runt och snackar: ”Hur smakar drinken? Gillade du lunchen? Var den bra? Var din club sandwich god?” Melania sitter vid poolen och läser en bok. De stör henne inte. Jag har sett det, de närmar sig inte, säger en långvarig vän till Melania i boken The art of her deal.

Läs mer:

Annons