Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melania Trumps lyxiga valstil – detaljen som kostar 150 000 kr

04 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Presidentfrun Melania Trump var uppklädd till tänderna när hon gick och röstade på maken Donald Trump under tisdagen i USA.
Den tidigare modellen såg stilig ut i en klassiskt skuren klänning med kedjemönster, signerad Gucci.
Men klänningen för 40 000 kronor var inte det lyxigaste på den första damen – i handen bar hon en Hermès Kelly värd 150 000 kronor.
Annons
5 First Ladys vi minnsBrand logo
5 First Ladys vi minns

Under tisdagen gick amerikanerna till valurnorna för att bestämma om sittande president Donald Trump, 74, ska få fyra år till vid makten, eller om demokraternas Joe Biden, 77, ska ta över i stället.

En av de många som röstade var självfallet Donald Trumps hustru, Vita husets första dam Melania Trump, 50.

Den tidigare modellen, som gifte sig med Donald Trump 2005, hade klätt upp sig för det högtidliga tillfället, och var stilig i en vadlång vit klänning med guldigt kedjemönster från lyxmärket Gucci när hon gick för att lämna sin röst på maken.

Klänningen, vars nota går på 40 000 kronor, matchade hon med sin signaturlook – höga klackar, håret i en lös knut och stora mörka solglasögon.

Melania Trump kom minst sagt klädd till tänderna när hon gick och röstade.

I handen höll hon också en beige Hermès Kelly med ljusa läderdetaljer, en klassisk lyxväska som kan kosta närmare 150 000 kronor, skriver Expressen.

Melania Trump bytte om till makens tal till nationen

Melania Trump bytte från klänning till svart kostym.

Senare på kvällen hade dock Melania Trump bytt om. När Donald Trump halv nio på morgonen svensk tid gick ut och höll ett tal för kamerorna ackompanjerades han av hela sina familj. Melania Trump hade då bytt om till en elegant svart kostym, matchat med vit uppknäppt skjorta. Till den var det åter igen skyhöga stilettklackar som gällde, medan håret var utsläppt den här gången.

Läs mer:

Annons