Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melania Trumps plan efter att ha lämnat Vita huset – vill försvinna

26 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografStefani Reynolds - Pool Via Cnp/TT.
Melania Trump har lämnat rampljuset, och kommer stanna hos maken Donald Trump.
Den tidigare modellen vill bara att hennes barn ska få en stabil uppväxt, och har inga intressen av att vara en aktivist, menar publicisten R Couri Hay.
– Hon hade en besvärlig uppväxt och när hon gifte sig sökte hon stabilitet kring kärlek och ekonomi, och trots allt som hänt håller det där äktenskapet fortfarande, säger R Couri Hay till Times.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Donald Trump och hustrun Melania Trump har lämnat Vita huset i förmån för Joe och Jill Biden, och många är nu nyfikna på vilken väg Melania Trump kommer ta efter tiden som Första dam.

Medan vissa envist hävdar att Melania bara har väntat på att lämna Vita huset för att kunna skilja sig från maken, så menar andra att fru Trump är både nöjd och bekväm med sitt livs som det är.

Publicisten R Couri Hay menar att Melania Trumps fattiga uppväxt i Östeuropa har gjort att hon vill ha trygghet och ekonomisk stabilitet.

– Med 99,99 procents sannolikhet kommer de att stanna kvar hos varandra. Jag skulle helt ärligt bli chockad om Melania separerade och skilde sig från maken. Hon hade en besvärlig uppväxt och när hon gifte sig sökte hon stabilitet kring kärlek och ekonomi, och trots allt som hänt håller det där äktenskapet fortfarande, säger R Couri Hay till Times.

Till skillnad från många andra Första damer så har Melania Trump inget intresse av att göra skillnad i världen eller använda sitt inflytande till att påverka.

Annons

– Melania är lika lite politisk aktivist som hon är rättvisekämpe, säger R Couri Hay till Times.

Melania Trump bryr sig inte om förändring

Kate Andersen Brower, som har skrivit boken First women om USA:s Första damer genom historien, tror inte heller att Melania Trump kommer lämna maken och ta makten över sitt eget liv, eller satsa på att göra skillnad. I stället är hon fokuserad på sonen Barron, som har hunnit fylla 14 år.

– Hon är helt fokuserad på sig själv och familjen, säger Kate Andersen Brower till Times.

Hay tror att Melania kommer göra ett tyst avsked av det offentliga livet, och helt enkelt försvinna från sociala medier.

– Melania kommer försvinna. Det kommer inte komma några Instagram-inlägg eller tweets, man kommer inte se det, säger han och fortsätter:

– När hon gifte sig med Donald Trump så var det sista steget för henne.

Läs mer:

Annons