Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Melanias relation med Trump – sanningen bakom kulisserna

28 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Hon vill inte hålla hans hand, och har svårt att le i hans närhet.
Äktenskapet mellan Donald och Melania Trump har fått många att höja på ögonbrynen, och undra vad som försiggår bakom lykta dörrar.
Nu går Trumps tidigare anställda Omarosa Manigault Newman ut och berättar sanningen om den privata relationen.
– Ibland gillar de varandra men ibland är hon äcklad av honom, säger hon.
Annons
Så påverkas du av presidenten i USABrand logo
Så påverkas du av presidenten i USA

Omarosa Manigault Newman, 46, träffade Donald Trump redan 2004 under inspelningen av The Apprentice, och kom 13 år senare att bli Trumps assistent och kommunikatör när han blev president.

Efter upplevelserna inifrån Vita Huset ska Newman ha skrivit boken Unhinged, som hon nu menar att presidenten och hans advokater försökt hindra från att bli publicerad.

– Jag har känt Trump i 17 år, och ville ta med människor på en resa och låta dem se hur DOnald Trump är bakom kulisserna. Tyvärr är det så att om man talar ut, så kommer han försöka stoppa det. Hans grupp med advokater försöker stoppa den från att bli publicerad.

Melania Trumps egentliga åsikter om maken Donald Trump

Nu berättar Omarosa vad hon har iakttagit av Donald och Melania Trump under de 17 åren hon jobbat med vad som skulle bli USA:s president.

– Det är ett väldigt underligt äktenskap. Jag är väldigt försiktig med att kommentera dynamiken i ett äktenskap eftersom man aldrig vet vad som försiggår bakom stängda dörrar. Men jag har känt det här paret sedan de dejtade, de gifte sig ett år efter att The Apprentice sändes, säger Omarosa Manigault Newman i pratshowen Lorraine.

Annons

Newman menar att parets, och kanske främst Melania Trumps, känslor för varandra är svajiga, och helt enkelt varierar.

– Vad jag har observerat under de senaste 17 åren skulle få ditt huvud att snurra. Ibland gillar de varandra men ibland är hon äcklad av honom, säger hon.

Omarosa menar att det är tydligt vad första damen känner för sin make när hon i förra veckan filmades när hon drog bort sin hand från hans, medan de lämnade ett flygplan. Det är inte första gången som Melania Trump tagit fysiskt avstånd från sin make – den tidigare modellen har många gånger setts avvisa Donald Trumps försök att hålla handen.

Läs mer:

Annons