Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Mia och Jesper Parnevik flyttar från lyxhuset – där ska de bo

04 maj, 2021 
Mia och Jesper Parnevik har sålt lyxhuset.
Mia och Jesper Parnevik har sålt sitt lyxhus i Florida för 67 miljoner kronor, och ska nu flytta till ett mindre.
Länge har paret inte vetat var de ska hamna efter husförsäljningen – men nu är det bestämt.
– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte, säger Penny Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Annons
Allt du vill veta om Peg ParnevikBrand logo
Allt du vill veta om Peg Parnevik

För några veckor sedan sålde Mia och Jesper Parnevik sitt enorma lyxhus i Florida, där de har bott med sina fyra barn Peg, Penny, Philippa och Phoenix. Efter att alla barnen har flyttat hemifrån bestämde sig paret för att sälja huset som har setts på tv i TV3:s Parneviks.

Huset, som kallats Casa Mia, är 1300 kvadratmeter stort, med en stor pool, ett spa och en biograf. Till slut fick Mia och Jesper sålt huset för 7 971 300 dollar – omkring 67 miljoner kronor.

Efter att ha fått huset sålt så kommer nästa utmaning för paret: att hitta var de ska bo härnäst.

Jesper och Mia Parnevik bor kvar i Florida – letar hus

Men medan det har spekulerats i huruvida Mia och Jesper ska göra som flera av sina barn och bosätta sig i Sverige, så dementerar döttrarna Peg och Penny just detta i Pillowtalk, podcasten de har tillsammans.

Annons

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå, säger Penny Parnevik i podcasten.

Hon går vidare och berättar att föräldrarna håller på och väljer hur de vill bo nu, men att de har kravet att det ska vara strandnära, vilket begränsar valmöjligheterna.

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Flytten från det stora huset har minst sagt blivit känslosam för familjen – alla barnen har tillbringat hela sin uppväxt i Casa Mia.

– Det var väldigt sorgligt, säger Penny Parnevik i Pillowtalk.

– Det slog en att det var sista gången vi var där. Då blir man så ”åh nej” och får panik, förklarar Peg Parnevik.

Annons