mia-skäringer-frisyr-hår-femina
1:20

Efter reklamen: Hör Mannheimer och Skäringer om beslutet att lägga ner podden

(1:20)

Slå på ljud

Vilket klipp! Nu har komikern tillika skådespelaren Mia Skäringer, 45, kapat längderna och hon visar upp sin nya look i samband med den kungliga galan The Arctic Ocean Gala. Under stödgalan som arrangeras av den svenska djur- och naturorganisationen The Perfect World Foundation fick Furst Albert II av Monaco motta årets hederspris.

Mia Skäringers nya ord om äktenskapet med Gabriel Lázár

Mia Skäringer innan klippet. Långa ljusa längder ringlandes över axlarna.

Visade upp nya frisyren under kungliga omständigheter

Mia Skäringer kom till galan tillsammans med maken Gabriel Lázár, 38, och hon var iklädd en svart, kort blåsa med matchande klackar. Och frisyren den var ny! I samma veva som det vankades gala delade Mia Skäringer med sig av en bild på sina sociala medier, under vilken hon skrev:

”Jag har minglat och gått i högklackat i 8 timmar, så och på kullersten! Jag har träffat kungligheter och jobbat med leendet, glasen och besticken, vitt rött och alldeles för sött. Idag är man mör och skör. Tack The Perfect World Foundation för en så viktig kväll - denna gång med fokus på att rädda våra hav, det vill säga indirekt även oss själva!”

Mia Skäringers nya look hyllas

Under bilden i vilken Mia Skäringers nya hår visas väller hyllningskommentarerna in. ”Snygg räcker inte - jag slår till med vacker”, hyllar en person. ”Herreud vad fin du är!”, gör en annan klart. ”Så fin”, låter det också.

Här är Mia Skäringers nya skarpa page

Här anländer Mia Skäringer och maken Gabriel Lázár till stödgalen som gick av stapeln på Börsen i Göteborg i maj. Paret träffades för tio år sedan, och gifte sig sedan under en hemlig ceremoni i Thailands djungel 2016.

De blonda längderna är nu ett minne blott, ack så flott!

Foto: TT/Instagram