Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mia Skäringers nya ord om äktenskapet med Gabriel Lázár

17 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Mia Skäringer.
Mia Skäringer och Gabriel Lázár har varit gifta i fem år.
Komikern talar sällan om relationen, men nu har hon gjort ett undantag!
Annons
TV: 5 saker om Mia Skäringer Lázár du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Mia Skäringer Lázár du kanske inte visste

Mia Skäringer Lázár är ofta tystlåten om sitt privatliv. Hon är gift med Gabriel Lázár, som hon träffade för över tio år sedan. De gifte sig 2016, under en hemlig ceremoni i djungeln i Thailand.

Då och då lyfter komikern, skådespelaren och poddaren dock på locket och berättar lite om deras relation.

Som i vintras, när de inte kunde komma överens om vad de skulle ställa sin kattlåda.

– Vi hade ett allmänt tjafs om detta. Det ligger lite underliggande irritationer och pyser i relationerna nu. Vi har det här lilla smattret ovanpå men vi har också någon grundläggande våt fuktig matta där vi alla går och mullrar lite grann nu, för vi har lite existentiell ångest alla, säger hon i den nu nedlagda podcasten Skäringer & Mannheimer.

Annons

Därför lades podcasten ner

Den försvann tidigare i år, vilket fick många att höja på ögonbrynen. Anledningen var att Mia Skäringer Lázár och Anna Mannheimer fick svårare och svårare att hitta samtalsämnen under coronapandemin, samt att Mia lärt sig att säga nej till saker om inte känns helt rätt.

– Förr har jag begått våld på mig själv i perioder för att pleasa, men det är aldrig värt det för mig så jag sa till Anna att nu kommer det inte gå längre för mig, säger hon till Aftonbladet.

Det har också gjort att hon syns allt mindre i komediserien Solsidan.

– Ja, det var ett beslut som kom redan när jag spelade de sista No More Fucks To Give. Jag visste redan då att när jag driver mig själv så pass långt som den turnén var... energimässigt alltså, det var ju bland det roligaste jag varit med om i hela mitt liv, men just kroppsligt, fysiskt och psykiskt så kostar det rätt mycket. Då visste jag att nu måste jag få komma hem och vara med min familj och långsamt återhämta mig, säger hon till Aftonbladet.

Mia Skäringer om maken Gabriel

Hur ser det ut i dag med äktenskapet då?

Jo, det verkar vara jättebra. I en ny intervju i Aftonbladet ger hon nämligen sitt kärleksliv högt betyg.

– Vi kunde få ha mer tid för varann så klart, det är alltid så, men det är nog en fyra. Vi är stabila, jag gillar stabilitet. Vi kan lita på varann och vi har roligt ihop och jag är fortfarande väldigt kär i min man, säger hon till tidningen.

Se också: 5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
Se också: 5 kändispar som gift sig i hemlighet
Annons