Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mia Skäringers son Alfred har vuxit upp – här är han idag

30 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
mia-skäringer-barn-idag-2022
21-åriga sonen Alfred brås på sin mor vad gäller engagemanget kring kvinnofrågor, och mamma Mia Skäringer kunde inte vara mer stolt.
Här är komikerns äldsta son idag!
Annons
TV: 5 saker om Mia Skäringer Lázár du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Mia Skäringer Lázár du kanske inte visste

Komikern tillika skådisen Mia Skäringer, 45, tar sällan bladet från munnen vad gäller hennes privat- och familjeliv. Men vi vet att hon lever tillsammans med maken Gabriel Lázár, 38, och hennes tre barn Alfred Skäringer, 21, Heli Skäringer, 18, och Leelo Skäringer, 8, i ett hus i Göteborg.

Mia Skäringers fina ord till sonen Alfred

När Mia Skäringer var 23 år gammal fick hon sitt första barn Alfred, och för en tid sedan delade hon med sig av ett par väl valda ord till sin son. Det var i samband med sonens gymnasieprojekt som mamma hurrade för honom. Han hade nämligen valt att i sitt skolprojekt engagera sig i en av mammas stora hjärtefrågor, nämligen kroppshets och kvinnovåld.

”Ja e sannerligen en stolt morsa. Min Alfred Skäringer och hans kompis går nu sista året på gymnasiet och har alltså valt att fokusera på kvinnovåldet i sitt UF projekt.”, stoltserade mamma 2019 och visade upp en bild på sonen och hans vän.

Annons

Mia Skäringers ord om sonens flickvän

Mia Skäringer har även uttryckt en stor kärlek för äldsta sonen Alfreds flickvän Elin.

“Idag fyller världens finaste Elin Jonsson 20 år. Jag vet att du skulle varit i Japan nu men helt egoistisk tänkt av mig som den oroliga svärmor’n jag är, så är jag oerhört lättad att ni alla äntligen är hemma! Hurra, vi älskar dig Elin (Japan finns kvar)”, firade Mia Skäringer på Instagram när svärdottern fyllde år.

Här är Mia Skäringers son Alfred idag

Sonen Alfred som arbetar som social media-manager på klädföretaget Nikben, enligt LinkedIn, hurrade såklart för sin mamma Mia på morsdag. ”Grattis mamma!”, skrev han på sin Instagram-story samtidigt som han delade med sig av en bild på lilla mamsen.

Foto: TT/Instagram

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar
Annons