Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Michael Jacksons äldsta son visar upp kärleken

28 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografInstagram
Prince Jackson och flickvännen Molly
Prince Michael Jackson I visar upp flickvännen Molly Schirmang i samband med parets femårsjubileum. ”Jag älskar dig älskling” skriver han på Instagram.
Annons
5 saker om Paris Jackson som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Paris Jackson som du kanske inte visste

Michael Jacksons barnskara har vuxit upp. Dottern Paris Jackson och sonen Prince Michael Jackson II, även mer känd som Blanket, har idag hunnit bli 23 respektive 20 år gamla. Popkungens äldsta son Prince Michael Jackson I är idag 25 och syns nu resa jorden runt med flickvännen Molly Schirmang. Nyligen delade även Prince med sig av en kärlekshyllning till sin flickvän på Instagram inför parets årsdag.

Prince Jacksons flickvän Molly Schirmang

Paret som träffades 2017 blev tillsammans när de båda studerade på Loyola Marymount University. För det mesta har paret hållit sig utanför rampljuset och höll dessutom relationen hemlig det första året tillsammans. Men på senare år har Prince Jackson kommenterat relationen och kärleken till Molly på Instagram.

Annons

”Jag har både vuxit som person och lärt mig så mycket tillsammans med dig, jag är så lyckligt lottad att jag får följa med på de här äventyren tillsammans med dig. Det är så häftigt att se alla platser vi upptäckt tillsammans och alla knäppa grejer vi gör som oftast brukar kretsa kring mat” skrev Prince tidigare på Instagram.

Firar femårsjubileum med flickvännen

Även inför parets femårsjubileum visade Prince stolt upp flickvännen på Instagram tillsammans med flera bilder från deras kärleksresa.

”Fem år tillsammans. Massor av resor, mil, leenden, måltider, desserter och alla äventyr däremellan. Jag älskar dig älskling”, skrev Prince på Instagram i samband med årsdagen.

I kommentarsfältet syntes även flera gratulationer från släktingar som La Toya, Tito, Taryll och TJ Jackson.

”Grattis till era fem år tillsammans! Massor av kärlek till er!” skrev bland annat Prince faster La Toya Jackson.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons