Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mikael ”Soldoktorn” Sandströms vuxna barn – så ser de ut

03 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT/Instagram.
Mikael ”Soldoktorn” Sandström
Mikael ”Soldoktorn” Sandström romans med kärleken och TV4-programledaren Lotta Engberg är vida omskriven.
Men vad många inte vet om Nyhetsmorgon-läkaren är att han har två vuxna barn – Marcus och Mimmi.
Annons
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bildernaBrand logo
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna

Mikael Sandström, kanske mer känd som Soldoktorn eller Doktor Mikael, har de senaste åren blivit landets mest folkliga och omtyckta läkare.

Varje vecka är han med i Nyhetsmorgon och svarar på tittarnas frågor om olika sjukdomar, diagnoser och tillstånd. Han har tidigare varit läkare i Filip och Fredrik-programmet Boston tea party och skulle ha tävlat i Let's dance förra året, men valde att hoppa av för att kunna jobba under coronapandemin i stället.

I stället började han dejta Lotta Engberg, programledare för Lotta på Liseberg och Bingolotto, och kanalkamrat med Mikael Sandström. Det var efter att Lotta Engberg nämnt i en artikel att hon tyckte läkaren verkade härlig som de fick kontakt, och till sommaren började de dejta tillsammans.

Mikael Sandströms barn har vuxit upp och fått egna barn

Lotta Engberg har vuxna döttrarna Malin och Amanda från ett tidigare äktenskap, och har blivit mormor flera gånger om på kort tid. Att ha vuxna barn och små barnbarn är något Lotta Engberg och Mikael Sandström har gemensamt.

Annons

Mikael Sandström har också han två vuxna barn från en tidigare relation – sonen Marcus, 32, och dottern Mimmi, 31. Mikael har visat upp bilder på sonen och sonens fru på Instagram.

2018 fick Mimmi en liten son, och Mikael Sandström blev morfar för första gången. Sedan dess har det tillkommit ytterligare ett till barnbarn till skaran – i april 2020 födde Mimmi en dotter.

Mikael Sandström med dottern Mimmi.

Sonen Marcus har också blivit pappa. I somras visade Soldoktorn hur hans son med familj fick träffa pappas nya kärlek Lotta Engberg för första gången.

”Min son Marcus med lille Bernhard i knät och hans fru Sandra. Sen min bror Jeppe och hans son Martin med lilla Livia i knät. Sista sommarstugehelgen med gänget plus hummerfiske. Och lite manusarbete med showen. Vi fick hummer men vi slängde tillbaka dem. För små, men 22 fina krabbor. Lotta är med förstås, första träffen med dom andra”, skrev han i en kommentar till Aftonbladet, efter att ha publicerat bilden på familjesammankomsten.

Läs mer:

Annons