Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paret lämnade tv-programmet – så gick det sen

28 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTv4.
Jessica och Stefan var båda med i TV4-programmet Min mamma, din pappa, och hittade snabbt varandra.
De valde tidigt att lämna tv-programmet för att satsa på varandra.
Så här har det gått för dem efter programmet!
Annons
Så gick det sen för bachelor-paren - genom alla säsongerBrand logo
Så gick det sen för bachelor-paren - genom alla säsonger

I TV4:s nya realityserie Min mamma, din pappa får föräldrar dejta varandra i ”Kärleksvillan”, medan deras barn kollar på i hemlighet, och styr vad som försiggår i det riggade huset. Målet är att de ska hitta en ny partner att dela sitt liv med, och som deras barn också tycker om.

Två som träffades i huset var Stefan och Jessica, som snabbt fattade intresse för varandra. Efter en tids dejtande i huset bestämde de sig för att lämna programmet som ett par, och berättade för programledaren Linda Lindorff att de inte tänkte vara med längre.

– Vi har bestämt oss för att åka hem, sa Stefan till Linda Lindorff i programmet.

Jessica konstaterade att hon inte hade räknat med att hitta någon hon var intresserad av programmet, men att Stefan överträffade hennes förväntningar.

Annons

– Han har allt jag söker i en man, sa Jessica.

– Det är nu vår resa börjar, fyllde Stefan i.

Så gick det efter Min mamma, din pappa

Nu har det gått en tid sedan tv-programmet spelades in och paret hittade varandra. I ett mejl till TV4 berättar de hur det har gått för dem – när vardagen gjorde sig påmind tog relationen slut mellan Jessica och Stefan.

”Vi båda insåg ganska snart efter att vi dejtat lite ute i verkliga livet att vi lever olika liv och dessutom hade ett större avstånd mellan varandra. Vi skildes åt som vänner, och har båda gått vidare”, skriver de i mejlet.

Annons